15 Nis 2012 #21 O onurody Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2012 Mesajlar 583 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et Ynt: Astra J yeni yazılım güncellemesi ile kazandığı özellikler arkadaşlar elinde araç ara kablosu olan yada yazılm olan varmı pc için
Ynt: Astra J yeni yazılım güncellemesi ile kazandığı özellikler arkadaşlar elinde araç ara kablosu olan yada yazılm olan varmı pc için
28 Haz 2013 #22 S SunLight Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Tem 2012 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Siteyi ziyaret et Ynt: Astra J yeni yazılım güncellemesi ile kazandığı özellikler hüseyintekin link' Alıntı: araç ayarlarından kapıların otomatik kilitlenmesi evet işaretliyeceksiniz, bu kadar.. Hakan bey ddiklerinizi aynen yaptım malesef kilitlenmiyor cosmo ya özel bir özellikmi acaba.. veya aracı Sport olupta kilitlenen varmı araç hareket edince? Genişletmek için tıkla ... Benim edition aracımdada kitleniyor.
Ynt: Astra J yeni yazılım güncellemesi ile kazandığı özellikler hüseyintekin link' Alıntı: araç ayarlarından kapıların otomatik kilitlenmesi evet işaretliyeceksiniz, bu kadar.. Hakan bey ddiklerinizi aynen yaptım malesef kilitlenmiyor cosmo ya özel bir özellikmi acaba.. veya aracı Sport olupta kilitlenen varmı araç hareket edince? Genişletmek için tıkla ... Benim edition aracımdada kitleniyor.
16 Ağu 2013 #23 P pxinrorh Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et Ynt: Astra J yeni yazılım güncellemesi ile kazandığı özellikler programın adını bulursanız ben bu programı bulabilriim internetten :=)
Ynt: Astra J yeni yazılım güncellemesi ile kazandığı özellikler programın adını bulursanız ben bu programı bulabilriim internetten :=)