Hocam benim nacizane fikrim eğer astra j alacaksanız 1.6 edition yerine sport yada cosmo paketlere bakıp 1.3 cdti yada 1.4t motorlar varsa onlara bakmanız. Bu tamamen benim önerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tşk ederim 1.3 bir önceki AracımdaHocam benim nacizane fikrim eğer astra j alacaksanız 1.6 edition yerine sport yada cosmo paketlere bakıp 1.3 cdti yada 1.4t motorlar varsa onlara bakmanız. Bu tamamen benim önerim.
Kesinlikle haklısınız ben pahalı olduğunu kabul ediyorum benim düşüncem 58.000 civarıydı fakat arabayı görünce hem temiz olması hem ilk sahibinden olması beni biraz cezbetti.. 60.000 tl kadar çıkarım diye düşündüm2 yıl önce araç 40bin km civarı iken lpgli 2012 1.6 hb siyah. 45bin TL ye aldım benim aracı. ön tampon değişikti sadece. O zaman pahalı bile aldığımı düşünüyorum. Lastikler eğer orijinal ise hocam dişlerine bakmayın bridgestone turanza taş gibi olmuştur ondan hayır beklemeyin.
Bir de yaşı ve verdiğiniz km itibariyle masraflı zamanlara yaklaşıyor (60bin km civarı ise) akü, triger, balatalar vs. gibi alırken bunları da göz önünde bulundurun.
@PRESTİJ hangi ilan hocam bu baktığınz
Evet orijinalde yok ikisi de. Arka park sensörünü eski sahibi taktırmış benim arabaya ucuz bir şey işimi görüyorAnladım hocam Edition pakette park sensörü yağmur sensörü yok sanırım