bu aralar alfa gullietta 1,4 170hp aklımı çelmiyo desem yalan olur. astra 1,6 180 hp vardı bende çok memnundum ama nakit lazım olunca verdim. alfa için düşünülebilir derim ama hiç binmedim hiç yakındanda incelemedim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aralar alfa gullietta 1,4 170hp aklımı çelmiyo desem yalan olur. astra 1,6 180 hp vardı bende çok memnundum ama nakit lazım olunca verdim. alfa için düşünülebilir derim ama hiç binmedim hiç yakındanda incelemedim...[/QUOTE
alfayı inceledim astra dan da küçük ve tipi pek hoş gelmedi bana açıkcası ilgin için tşkk
aynısı eniştemde var hala kullanıyor. benimde çok kez kullanma fırsatım oluyor. yakıt tüketimi hariç güzel arabadır alınabilir.honda civic 2008 1.6 elegance var 93 binde daha siyah, fiyat olarak 34 500 istiyo arkadaşlar alınacak arabamı bu civicler hiç deneyiminiz oldumu?
180 ps ten 90 ps e düştün aradığın performans mı, konfor mu, yakıt mı, sedan mı, hb mi?
Black Girl