Ynt: Astra J'nin Dizel Modelleri
Sesimin çıkmama sebebine gelince yaşadığım sorunlar yüzünden gercekten canım çok sıkılıyordu . Foruma girip sizlerin de yaşadığı sorunları okuyunca daha da soğuyorum araçtan . Umarım daha fazla sorun yasamam da foruma girecek cesaretim çoğalır
Yok hocam daha satmadim. Aslinda su aralar satmaktan da vazgectim gibi. Çarşamba gunü aracı servisten aldım . Diğer 2 enjektorle uzaktan kumandanın alıcısı değişecekti. Bu sefer hayretler içerisinde kaldım çünkü sabahları motordan gelen gürültü kaybolmuştu. Anahtarda da sorun yasamadım . Ama sadece 2 gün kullanma imkanım oldu su an Prag'dayim araçta cumadan beri Amsterdam havaalanında Çarşamba dönünce söyle 1 ay falan büyük bir sorun çıkarmazsa satmaktan tamamen vazgeçerim .drwaverunner link' Alıntı:1.7 kullanan bir arkadaşımız vardı Belçika'dan Sn. Tiamol. O da sattı heralde aracını hiç sesi çıkmıyor.
Sesimin çıkmama sebebine gelince yaşadığım sorunlar yüzünden gercekten canım çok sıkılıyordu . Foruma girip sizlerin de yaşadığı sorunları okuyunca daha da soğuyorum araçtan . Umarım daha fazla sorun yasamam da foruma girecek cesaretim çoğalır