Astra K 1.4 T AT Buji Değişim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okutabi09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence parçaları kendiniz alıp uygun bir yerde değişmini yaptırın..Yanlış görmediysem yakıt filtresini çöpe(bertaraf edilmesi) atmaya bile 10 lira almışlar..
Opel'in sevdiğim ve sevmediğim iki özelliği, garantisi 2yıl, bir kere servise gider, sonrasında kendi ustama devam ederim ama garanti için 2yıl çok az.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Bence parçaları kendiniz alıp uygun bir yerde değişmini yaptırın..Yanlış görmediysem yakıt filtresini çöpe(bertaraf edilmesi) atmaya bile 10 lira almışlar..
Filtrelerde ve bujide önerebileceğiniz marka var mı? Ayrıca motor yağı 4 litre mi yoksa 5 litre mi alınmalı?

Filitreler ve bujide ben Bosch u tercih ediyorum...Yağ 4 litre...

Motor Yağı, GM Dexos 1 Gen 2, Liqui Moly Special Tec Dx1 5W30 Dexos1 Gen2, Motul 8100 Eco-lite 5W-30 Dexos 1 Gen 2

Filtrelerde Mann, Gm, Motocar

Buji Gm ve Bosch markalar öneriliyor.

Yağ olarak bu bölüme sanırım,Shell Helix Ultra PRO AG 5w30 dexos2 DPF Partiküllü Opel Motor Yağınıda ekleyeceğim..Motul veya lukoil düşünüyordum ama bu yağı sanırım alıcam...Filtrelerde neden bosch tercih edilmemiş anlamadım ama o markalarda kötü diye demiyorum tabi...Bu markalardan hangisini tercih ederseniz edin pek sıkıntı olucağını düşünmüyorum...

• Beğen
Tepkiler: okutabi09
3 özel servisle görüştüm. 2 tanesi bujilerin değişmeyeceğini söylüyor. 60 bin km de değişir diyorlar. Sizce haklılar mı? 2016 mart trafik çıkışlı 21 bin km de aracım

Buji gibi parçalarda açıkçası ben yıla ve km e pek takılmam...Buji ile ilgili bir sıkıntı olursa değiştiririm...Herhangi bir sıkıntı yoksa 60 bindede değişitrmezdim ben...

Bugün sonunda bakım yaptırdım.

4 LT Motul 8100 Eco-Lite 5W-30 Dexos 1 Gen 2

Wunder marka hava polen yağ filtreleri değişti

350 TL

• Beğen
Tepkiler: Mtunc
Geri