geçmiş olsun. sonucu bekliyoruz. yazarsanız seviniriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar slm öncelikle herkese slm son olaylardan haberdar etmek istedim sizleri.ilk önce ihtarname çektim geri dönüş olmadı tam yargı sürecini başlatacaktım haftaya opel bölge müd. van iline gelecek sizinle özel konuşmak istiyor dediler tmm deyip bekledim. görüşme oldu bazı etik olmayan teklifte yaptılar ama ben ya arabayı değişin yada arabayı piyasa fiyatına alın paramı verin dedim. opel bölge müdürü biz müşteri kaybetmek istemiyoruz araç değişimi için elimden geleni yapacağım dedikten sonra gitti ama sonuç çıkmadı. sonra yargı süreci başladı ilk olarak sulh hukuk mahkemesine delil tespiti adı altında bilirkişi talep ettim heyetle birlikte gidilip araca bakılacak
Umarım yargıdanda sizin lehinize karar çıkar..Bu arada ne teklif ettiler?arkadaşlar slm öncelikle herkese slm son olaylardan haberdar etmek istedim sizleri.ilk önce ihtarname çektim geri dönüş olmadı tam yargı sürecini başlatacaktım haftaya opel bölge müd. van iline gelecek sizinle özel konuşmak istiyor dediler tmm deyip bekledim. görüşme oldu bazı etik olmayan teklifte yaptılar ama ben ya arabayı değişin yada arabayı piyasa fiyatına alın paramı verin dedim. opel bölge müdürü biz müşteri kaybetmek istemiyoruz araç değişimi için elimden geleni yapacağım dedikten sonra gitti ama sonuç çıkmadı. sonra yargı süreci başladı ilk olarak sulh hukuk mahkemesine delil tespiti adı altında bilirkişi talep ettim heyetle birlikte gidilip araca bakılacak
arkadaşlar slm öncelikle herkese slm son olaylardan haberdar etmek istedim sizleri.ilk önce ihtarname çektim geri dönüş olmadı tam yargı sürecini başlatacaktım haftaya opel bölge müd. van iline gelecek sizinle özel konuşmak istiyor dediler tmm deyip bekledim. görüşme oldu bazı etik olmayan teklifte yaptılar ama ben ya arabayı değişin yada arabayı piyasa fiyatına alın paramı verin dedim. opel bölge müdürü biz müşteri kaybetmek istemiyoruz araç değişimi için elimden geleni yapacağım dedikten sonra gitti ama sonuç çıkmadı. sonra yargı süreci başladı ilk olarak sulh hukuk mahkemesine delil tespiti adı altında bilirkişi talep ettim heyetle birlikte gidilip araca bakılacak