22 May 2011 #11 GkySrl Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2010 Mesajlar 1,317 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Ön ızgara orjinal 2 çeşit astra g'ler için biri düz ızgara diğerinin kenarından nikelaj geçiyor.Değiştiriceksen farklı ızgaralar düşün derim.
Ön ızgara orjinal 2 çeşit astra g'ler için biri düz ızgara diğerinin kenarından nikelaj geçiyor.Değiştiriceksen farklı ızgaralar düşün derim.
22 May 2011 #12 C cupido Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Ağu 2010 Mesajlar 96 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 astra h lazımmmm bana
22 May 2011 Konuyu Başlatan #13 avniduman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2011 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 GkySrl' Alıntı: Ön ızgara orjinal 2 çeşit astra g'ler için biri düz ızgara diğerinin kenarından nikelaj geçiyor.Değiştiriceksen farklı ızgaralar düşün derim. Genişletmek için tıkla ... benimki de zaten kenarı yani çevresi nikelajlı benim demek istediğim yatay gelen siyah yerler için
GkySrl' Alıntı: Ön ızgara orjinal 2 çeşit astra g'ler için biri düz ızgara diğerinin kenarından nikelaj geçiyor.Değiştiriceksen farklı ızgaralar düşün derim. Genişletmek için tıkla ... benimki de zaten kenarı yani çevresi nikelajlı benim demek istediğim yatay gelen siyah yerler için
22 May 2011 #14 GkySrl Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2010 Mesajlar 1,317 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 cupido' Alıntı: astra h lazımmmm bana Genişletmek için tıkla ... Astra h için kadran çerçevesi istiyorsunuz sanırım. http://www.amazon.de/gp/product/B003UQ8A5I/ref=oss_product
cupido' Alıntı: astra h lazımmmm bana Genişletmek için tıkla ... Astra h için kadran çerçevesi istiyorsunuz sanırım. http://www.amazon.de/gp/product/B003UQ8A5I/ref=oss_product
22 May 2011 #15 A astra_edition Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2011 Mesajlar 153 Tepkime puanı 0 Puanları 0 opc konsola gps uygulaması yaptım o yüzden renkli
22 May 2011 #16 GkySrl Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2010 Mesajlar 1,317 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 avniduman' Alıntı: benimki de zaten kenarı yani çevresi nikelajlı benim demek istediğim yatay gelen siyah yerler için Genişletmek için tıkla ... Ön tampondaki alt havalandırmaları diyorsun heralde. Onlar kaplamadır orjinalinde yok.
avniduman' Alıntı: benimki de zaten kenarı yani çevresi nikelajlı benim demek istediğim yatay gelen siyah yerler için Genişletmek için tıkla ... Ön tampondaki alt havalandırmaları diyorsun heralde. Onlar kaplamadır orjinalinde yok.
23 May 2011 Konuyu Başlatan #17 avniduman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2011 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 astra_edition' Alıntı: opc konsola gps uygulaması yaptım o yüzden renkli Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptın ne gibi + ları oldu vrmı bır eksisi
astra_edition' Alıntı: opc konsola gps uygulaması yaptım o yüzden renkli Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptın ne gibi + ları oldu vrmı bır eksisi
23 May 2011 #18 A astra_edition Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2011 Mesajlar 153 Tepkime puanı 0 Puanları 0 eksisi yok artısı çok. mp3 klip film program navigasyon bluetooth donanımım oldu..