Bugün aracı teslim aldım. Yaklaşık 100 km oldu araç. Ortalama yakıt 6.0. Tabii çok yoğun trafikte 15 dakika gerisi uzun yol gibi bence çok iyi bir değer rodajda olduğunu da düşünürsek.
İlk izlenimlerim şöyle, Astra 1.3 cdti easy egore
Süper yumuşak bir direksiyon var düşük hızlarda. Hızlandıkça sertleşiyor. Yani astrada direksiyon inanılmaz sertmiş.
Yüksekte araba kullanmak büyük keyif. Şehir içinde Ankaralılar zırt pırt önünüze kıramıyor.
Daha detaylarını inceleme fırsatı bulamadım ama Bluetooth süper ferahlatıyor. Müzikler rehber telefon konuşmaları filan...
Kapıları biraz elime hafif geldi sanki Astra daha Bi yoktu yani alman havası vardı. Bunda klasik Japon kapıları illa ittirecen kapanması için. Bagajı gayet geniş.
Yol bilgisayarı filan kullanışlı
Emniyet kemeri uyarı ikazı var ilk defa bindiğim bir arabada. İlk arabam da vectra dti 2001 di.
Ara hızlanmaları zayıf diyorlar veya rampada bayılmalar filan varmış ama ben daha korka korka bindiğim için deneyemedim. Gaza dokununca gidiyor işte. Cvt şanzımana alışmak lazım vites değişikliği yok sürekli gidiyor. Astranın en beğenmediğim yanlarından biriydi şu easy.
Hafta sonu Antalya yapıcam dönünce daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilirim sanırım ama artıları bunlar galiba.
Astra benim ikinci arabamdı süper temiz kullandım zaten 2010 41000 e de yüksek denilebilecek bir rakama sattım. Bir kere olsun arıza ışığı yanmadı. Ama işte insanoğlu zamanla sıkılıyor veya yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor.
Sanırım qq dan da memnun kalıcam.
Niye dizel almadım. Manuel araba kullanılmaz gibi geliyor artık bana. Fiyat olarak da iyi geldi cvtnin.
Fotoğrafları en kısa surede eklerim
Sent from my LUMIA 1520 using Tapatalk
---------- Yeni Mesaj eklenme 02-07-2014 zamanı: 00:00 ---------- Önceki Mesaj 01-07-2014 zamanı: 23:58 ----------
altunizadede bir tane mor renkli var acayip şekil duruyor... hayırlı olsun kazasız belasız. güzel araç beğeniyoruz bizde ailecek
Bi dha koyu renk araba almam valla siyahta ağzım yandı