Astra mı sattım Insignia aldım :)

Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım :)

onur.ckmk link' Alıntı:
Konuyu görmüştüm fakat yazma imkanı bulamamıştım. Hayırlı olsun Tolga abi Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Sağol kardeşim cümlemizinkini  :)

GNSpower link' Alıntı:
Geldi mi lo Hislignia'n?

Gelişi yoğun hislere neden olacak ki pat diye gelmedi, alıştırma evresinde zanırzam.

mrt54 link' Alıntı:
Cidden Ya Tolga Abi Merakla Bekliyoruz :D
Kasım ևınar link' Alıntı:
şöyle boyboy resimleri bi görsek

Ben de merakla bekliyorum gelse de boy boy görsem hele bi  8)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Gelişi yoğun hislere neden olacak ki pat diye gelmedi, alıştırma evresinde zanırzam.

Seni kıllandırmak istemem ama geciken arabaları sanayide parçalayıp içinden parça çalıyorlarmış diye duydum.

GNSpower link' Alıntı:
Seni kıllandırmak istemem ama geciken arabaları sanayide parçalayıp içinden parça çalıyorlarmış diye duydum.

Kıllanmam ben aslanım bugüne kadar Türk ustasının hangi "teknik fazlalık" dediği ve malzeme eksilttiği olay hüsranla sonuçlanmış hee - bana yaz hele şuraya??

Kıllanmam ben aslanım bugüne kadar Türk ustasının hangi "teknik fazlalık" dediği ve malzeme eksilttiği olay hüsranla sonuçlanmış hee - bana yaz hele şuraya??

Ben buluşmada 1.6 dizelin partikül filtresini yolda bırakıp devam ettim abi.  005hihih
Benden sonrada en az 7-8 tur daha test sürüşü yapıldı. Demek ki bir şey olmuyormuş.  011zaa

2 tane Insignia Corsa olarak gelmiş ama.

Alçak gönüllü - tevazu sahibi Insignia. Etkileyici.

Tamamda 92 model Corsa olarak gelmişler.

Insignia m bayiye gelmiş arkadaşlar  okkk

Insignia m bayiye gelmiş arkadaşlar  okkk

Siz ne duruyorsunuz Tolga Bey, gitsenize hemen ! :D

Ben olsam dayanamazdım, en azından bi gidip görürdüm bugün teslim almayacak olsam bile :) :)

Geri