Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım
Abi maşallah , kazasız belasız iyi günlerde kullan aracını greatt
Abi maşallah , kazasız belasız iyi günlerde kullan aracını greatt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onur.ckmk link' Alıntı:Tolga abi rica etsem profildeki araç bilgilerini değiştirir misin
VIII link' Alıntı:Abi maşallah , kazasız belasız iyi günlerde kullan aracını greatt
Tolga KARACA link' Alıntı:005hihih
Sağol kardeşim greatt
mucahitduran link' Alıntı:Harbiden hemen değiştirdiniz Tolga Bey Oradaki cosmo yazısı beni benden aldı...
Hayırlı olsun. Direksiyonu tutmadan kullanma özelliği de var araçta galibaTolga KARACA link' Alıntı:
Beklentilerinizin çok üstünde olmaz. Depo fullken hızlı bir şekilde aşağıya doğru gidiyor sanırım Hani arabayla yüksek hızlara çıktıktan sonra vitesi boşa atınca devir saati "çiuuuuv" diye düşüyor ya, ha! tam öyleOGOKTAS link' Alıntı:Tolga sanırım artık sıra test videolarına geldi
İstek yapabilirsek İzmir'den istanbula göçmüş canım kardeşim Doğan için AS tüketim değerlerini gösteren video istiyorum 011zaa
mucahitduran link' Alıntı:Beklentilerinizin çok üstünde olmaz. Depo fullken hızlı bir şekilde aşağıya doğru gidiyor sanırım Hani arabayla yüksek hızlara çıktıktan sonra vitesi boşa atınca devir saati "çiuuuuv" diye düşüyor ya, ha! tam öyle
sohayli link' Alıntı:Hayırlı olsun. Direksiyonu tutmadan kullanma özelliği de var araçta galiba
DERSİMLİ link' Alıntı:Kardeşim tekrar hayırlı olsun Maşallah diyelim, kullandıkça daha fazla seveceksin ben özellikle 2 vites gazı kökleyip koltuğa yapıştırmasına birde direksiyonun kızgın boğalar gibi sağa sola çekmesine bayılırdım. greatt