Astra mı sattım Insignia aldım :)

Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım :)

Abi maşallah , kazasız belasız iyi günlerde kullan aracını  greatt

onur.ckmk link' Alıntı:
Tolga abi rica etsem profildeki araç bilgilerini değiştirir misin :)

005hihih

VIII link' Alıntı:
Abi maşallah , kazasız belasız iyi günlerde kullan aracını  greatt

Sağol kardeşim  greatt

mucahitduran link' Alıntı:
Harbiden hemen değiştirdiniz Tolga Bey :D Oradaki cosmo yazısı beni benden aldı... :D

Zaten 2-3 gündür "birşeyleri değişmem lazım" diyordum ama neydi, işte sorun buradaydı  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bonus :)

e9i1c5.jpg
Hayırlı olsun. Direksiyonu tutmadan kullanma özelliği de var araçta galiba :)

Tolga sanırım artık sıra test videolarına geldi :)

İstek yapabilirsek İzmir'den istanbula göçmüş canım kardeşim Doğan için  AS tüketim değerlerini gösteren video istiyorum  011zaa

OGOKTAS link' Alıntı:
Tolga sanırım artık sıra test videolarına geldi :)

İstek yapabilirsek İzmir'den istanbula göçmüş canım kardeşim Doğan için  AS tüketim değerlerini gösteren video istiyorum  011zaa
Beklentilerinizin çok üstünde olmaz. Depo fullken hızlı bir şekilde aşağıya doğru gidiyor sanırım :D Hani arabayla yüksek hızlara çıktıktan sonra vitesi boşa atınca devir saati "çiuuuuv" diye düşüyor ya, ha! tam öyle :D

Kardeşim tekrar hayırlı olsun Maşallah diyelim, kullandıkça daha fazla seveceksin ben özellikle 2 vites gazı kökleyip koltuğa yapıştırmasına birde direksiyonun kızgın boğalar gibi sağa sola çekmesine bayılırdım.  greatt

mucahitduran link' Alıntı:
Beklentilerinizin çok üstünde olmaz. Depo fullken hızlı bir şekilde aşağıya doğru gidiyor sanırım :D Hani arabayla yüksek hızlara çıktıktan sonra vitesi boşa atınca devir saati "çiuuuuv" diye düşüyor ya, ha! tam öyle :D

Doğan'ın modifiyeli ekstra hızlı düşüş yapabilen yakıt göstergesini yakalayamaz sanırım :)

sohayli link' Alıntı:
Hayırlı olsun. Direksiyonu tutmadan kullanma özelliği de var araçta galiba :)

:D sağol kardeşim o an kırmızıda duruyorduk, yorgunluktan boş boş bakmışım  8)

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kardeşim tekrar hayırlı olsun Maşallah diyelim, kullandıkça daha fazla seveceksin ben özellikle 2 vites gazı kökleyip koltuğa yapıştırmasına birde direksiyonun kızgın boğalar gibi sağa sola çekmesine bayılırdım.  greatt

Sağolasın valla daha 35km de ama hayli sevdim şimdiden :)  gaza ilk 2 viteste az basarsan tepkileri ağırca, ama 3 ve sonrasında az da bassan anında ileri atılıyor ya da gaza çok basarsan her viteste hayli etkileyici bir tork gösterisi yapıyor.  greatt

Geri