Astra mı sattım Insignia aldım :)

Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar, sağol Doğan. (Yoksa Doğan a "arkadaşım değilsin" mi demek istemişti...)

Dünya bir yana Doğan bir yana demiş olmalıydı. (Yoksa Doğan'a ayrı bir dünya edecek kadar şişmansın mı diyordu..)

Olabilir ֖zdemir, C sınıfında sportif tasarım rağbet görürken üst segmentlerde hocam gibi 50 yaş sınırındaki kişiler daha farklı çizgiler arıyorlar bazen.
Valla 50 yaş civarı olmamdan mıdır bilmiyorum ama insignia nedense bana pek de  cazip gelmiyor, asla insignia kötü araba demiyorum son derece güzel, ancak bana hitap etmiyor.

Tolga abi geçmiş olsun. Ya valla benim nazarım değmez, çok severek baktım arabanın fotoğraflarına, aman diyeyim :)

Ticaretle uğraştığım için arsa verip araç almazdım açıkcası, ayrıca Insignia ağır ş.çi trafiğinde Megane 2 ye göre neredeyse 2 misli fazla yakıt tüketir.

Kalite, konfor, güvenlik, performans ve kullanım zevki olarak da Insignia Megane dan misliyle iyidir ancak bunu yaşamak için yakıt bedelini ödemeyi göze almalı, bence elindeki arsa değerlenmeyecek gibiyse ya da maddi durumu çok daiyi değilse çok mantıklı bir takas değil.
arsayı 2 senedir satamıyor. istediği parayı veren biri var o da insignia + para şeklinde teklifle geliyor. yakıttan memnun olmazsa 80bin civarına kendisi satabilirmi? araç kazasız çiziksiz

Yorumlarınız çok güzel Tolya Bey  bravoo

Valla her gördüğümde gözümü alamıyorum yeni insigniadan. Kaza yaptıracak bana trafikte :)

Zümrüt yeşili, tertemiz bir tane gördüm geçen abo aboo..

GNSpower link' Alıntı:
Dünya bir yana Doğan bir yana demiş olmalıydı. (Yoksa Doğan'a ayrı bir dünya edecek kadar şişmansın mı diyordu..)

Kusura bakma da (bakarsan bak ulen çok da tın) nerde "tabiatın dengesi kaydı" lafı duysam aklıma aşırı tonajın geliyor, ayrıca şişman değil, obez.

Kusura bakma da (bakarsan bak ulen çok da tın) nerde "tabiatın dengesi kaydı" lafı duysam aklıma aşırı tonajın geliyor, ayrıca şişman değil, obez.

Seninde gözlerin bozuk ben sana kör, dört göz, âmâ! diyor muyum?

harunhoca link' Alıntı:
Valla 50 yaş civarı olmamdan mıdır bilmiyorum ama insignia nedense bana pek de  cazip gelmiyor, asla insignia kötü araba demiyorum son derece güzel, ancak bana hitap etmiyor.

Hocam yaşla bir şekilde alakası olabilir zira D segmenti araç alacağım zaman Nuri abi de dahil olmak üzere birkaç sevdiğim büyüğüm de Insignia nın pek kendilerine hitap etmedğini söylemişlerdi..

burakkarsli link' Alıntı:
Tolga abi geçmiş olsun. Ya valla benim nazarım değmez, çok severek baktım arabanın fotoğraflarına, aman diyeyim :)

Sağol kardeşim bugün çok iyi bir işçilikle eskisi gibi oldu zaten çok ufak bir hasardı ama Dacia nın lego gibi dağılmasına bakılırsa hem Dacia biraz çürükmüş hem de Insignia biraz fazla sağlam, maşallah diyelim :)

firstemperor link' Alıntı:
arsayı 2 senedir satamıyor. istediği parayı veren biri var o da insignia + para şeklinde teklifle geliyor. yakıttan memnun olmazsa 80bin civarına kendisi satabilirmi? araç kazasız çiziksiz

2. el değerlerini pek bilemiyorum ama satılır sanırım.

chiv link' Alıntı:
Yorumlarınız çok güzel Tolya Bey  bravoo

Valla her gördüğümde gözümü alamıyorum yeni insigniadan. Kaza yaptıracak bana trafikte :)

Zümrüt yeşili, tertemiz bir tane gördüm geçen abo aboo..

Teşekkür ederim, Insignia ilk çıktığında gözüme çok hoş gözükürdü ama Astra dan sonra "sadece daha büyüğü" gibi görünmeye başlamıştı, yenilendikten sonra "hem büyüğü hem güzeli" gibi görünmeye başladı gene :)

Geri