Astra motor yağ terletme?

keanureeves

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar. Aracım astra 1.4t. Motor altında gözüken sorun sizde terletme mi yağ sızıntısı mı? Usta terletme bir şey olmaz dedi. Aracımda yağ eksiltme yok. Sizlerde böyle sorunlar var mı?

https://i.hizliresim.com/oV9q1m.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Aracım astra 1.4t. Motor altında gözüken sorun sizde terletme mi yağ sızıntısı mı? Usta terletme bir şey olmaz dedi. Aracımda yağ eksiltme yok. Sizlerde böyle sorunlar var mı?

https://i.hizliresim.com/oV9q1m.jpg

damlayacak hale gelmemiş ve bence terleme. bu şekli hiçbir soruna yol açmaz kolay kolay uzun bir süre. elletmeyin.haftada bir yağını suyunu kontrol edin yeter. birde kaliteli yağ kullanın...
bazı kaliteli yağlarda kaçak , terleme önleyici katkılar olduğu yazar içinde.

damlayacak hale gelmemiş ve bence terleme. bu şekli hiçbir soruna yol açmaz kolay kolay uzun bir süre. elletmeyin.haftada bir yağını suyunu kontrol edin yeter. birde kaliteli yağ kullanın...
bazı kaliteli yağlarda kaçak , terleme önleyici katkılar olduğu yazar içinde.

Çok teşekkür ederim. Mobil 5-30 kullanıyorum.

Motor, terlemez, oksurmez, hapsirmaz, soğuk algınlığı hiç olmaz....

Yağ, yukarıdan aşağıya doğru indiyse eksantrik kapağından kaçak vardır. Contası değişecek. Ucuz ve zaman almayan işlemdir.
Sadece karter bölgesinde ise kaçak oradadır.
Bu haliyle sorun olmaz fakat yağ yüzünden orası toz toprak tutar, kirli motor olur.

Motor, terlemez, oksurmez, hapsirmaz, soğuk algınlığı hiç olmaz....

Yağ, yukarıdan aşağıya doğru indiyse eksantrik kapağından kaçak vardır. Contası değişecek. Ucuz ve zaman almayan işlemdir.
Sadece karter bölgesinde ise kaçak oradadır.
Bu haliyle sorun olmaz fakat yağ yüzünden orası toz toprak tutar, kirli motor olur.

Bende anlamadım. 3 ayrı özel opel servisine gittim. Motor terletme yapmış dedi. Bir şey olmaz dedi. Ama içime de sinmedi. Araba daha 53000 km de. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Hiçbir sorun olmaz terleme yapmiş. Genelde bu tür hatalar olur. İllaki yaptırmak istersen yağ değişiminden önce söktürüp daysin silikonla yaptırırsın sorun biter.

Temizletip, bir süre sonra tekrar kontrol edin. içiniz rahat eder.

Sıfır araçlarda bile terleme oluyor dediler. Conta değiştirsem yine aynı olur mu acaba? Değiştirmeye değer mi?

Ben 2012 1.6 astra h 80000 binde arabayı park ettigimde berbat bir yanik kokusu geliyordu götürdüm yağ soğutucu ve karter contasindan kaçırıyor dediler karter sorun olmaz ama yağ sogutucu contasini değiştirelim dediler bende ikisinide yapin dedim su an sorun yok

Ben 2012 1.6 astra h 80000 binde arabayı park ettigimde berbat bir yanik kokusu geliyordu götürdüm yağ soğutucu ve karter contasindan kaçırıyor dediler karter sorun olmaz ama yağ sogutucu contasini değiştirelim dediler bende ikisinide yapin dedim su an sorun yok
Ne kadar mal oldu?

Geri