Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bizde 2005 haziranda aldık abi şunan acaba 36.000 olabilir mi diye kendime soruyorum aldığımız yeri arasak öğrenebilir miyiz? eğer 36.000 se şuan 10 yaşındaki aracımızı 0 fiyatına satabiliyoruz mutlu oldum amorti ettik arabayı
bizde 2005 haziranda aldık abi şunan acaba 36.000 olabilir mi diye kendime soruyorum aldığımız yeri arasak öğrenebilir miyiz? eğer 36.000 se şuan 10 yaşındaki aracımızı 0 fiyatına satabiliyoruz mutlu oldum amorti ettik arabayı
evet abi ondan kafama dank etti 2005 yılında yeni kasası çıkmış bi araba sonuçta bende merak ettim şimdi yarın bi opel odak ı arayalım öğrenebilirsem buraya da yazarım
yeni bilgi var ben çok yanlış gelmişim 36.000 miş bizimkinin fiyatı 46.000 diye aklımda kalmış. Yönetimden birine rica etsem veya kendim önceki yorumları nasıl düzeltebilirim? yanlış yönlendirme olmasın