astra nın ii bağırması icin ne marka hava filtresi ve egzos önerirsiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Marşan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet bn sonunda yaptım orta susturucu kmple değiştii we filtre olarakta biraz tuzlu ama HKS BLOWER TAKILDI karbon fiber 2800 cc lik baba dehşet bi ses weriooo bnmki gbi istersen braz maliyetli ama yinede adamı tatmin edioo fazlasıyla

K&n Hava Fİltresİ Ve Magnex Veya Remus Egzos Orta Susturucuyu Da SÖkersİn Daha İİ Werİm Alirsin!

THROTTLE BODYİ TAK SESİ DİNLE :good:

açık hava filtresi ve orta egsoz iptali orayada vanalı egsoz son susturucuda 107 mm lik crom son susturucu

Kn Hava Filitresi +sebring Son Susturucu Var Bende Cok Tok Ve Tatli Ses Veriyor

Bence egsoz sistemi ile oynama. Bulabilirsen King Dragon derim. Ben çok memnun kalmıştım....

pipercross filtre,remus egzoz..

HKS, Remus lexmaul sebring

Son düzenleme:
İyi bağırmasını istiyorsan en geçirgeninden, en dandiğinden sünger bir hava filtresi alıp tüm egzost sistemini iptal ederek düz bir boru çekersen eşek gibi anırır araba.Ama performans istiyorum dersen ve ses almakta da ısrarlıysan K&N, Pipercross, Green, Hp Raid iyi filtrelerdir.K&N cotton ve yağ'dan oluştuğundan bakımı daha zordur, o yüzden sünger filtre tercih edebilirsin.Son susturucu olarak da Sebring ve Supersprint baya iyidir, HKS, Remus, Magnex vs. gibi diğer markaları da tercih edebilirsin.
filtreyi raid hd aldıktan sonra iş bitiyo mu peki_? bildiğim kadarıyla 70 80 mılyon filtre

Pipercross & Magnex slash cut. yada Sebring oval

Geri