Astra Opc Janti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engin44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalcın abinin ekledigi 16 falan

kırmızı arabaki aynı jantın 18lik olanı

bence kırmızı arabda duran jant süper ötesi

yalcın abinin ekledigi 16 falan

kırmızı arabaki aynı jantın 18lik olanı

bence kırmızı arabda duran jant süper ötesi

Bencde super o jant da fıyatı bırz ucuk :D 4-5 bılemedın 6 :Dyelız basaknın arabasındakı jant a da bakabılrsın bı tane grı astra ustunde 17 opc jant oda guzel oturmus

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7753

Son düzenleme:
abi senin jant buna benziyo ama bu değil IDS+plus olan astralardaki jant seninki
astra1bigcu8.jpg

arkadaşın aradığı jantın bu olması lazım

OpelAstraOPC-2.jpg
İkiside opc jantı. ıds plus jant diye bişey yok 2008 model de 2006 modelde farklı jantlar var ayrıca jant opsiyonel olarak seçilebilmekde bildiğim bu. cosmo larda da öyle 2006 yılında baska 2007 de baska 2008 de baska jantlar var opelin kendi sitesinde aksesuarlar kısmından bulabilirsınız opc jantta var orada 800 ytl civarında. benim resmini koydugum 16 lık

Son düzenleme:
İkiside opc jantı. ıds plus jant diye bişey yok 2008 model de 2006 modelde farklı jantlar var ayrıca jant opsiyonel olarak seçilebilmekde bildiğim bu. cosmo larda da öyle 2006 yılında baska 2007 de baska 2008 de baska jantlar var opelin kendi sitesinde aksesuarlar kısmından bulabilirsınız opc jantta var orada 800 ytl civarında. benim resmini koydugum 16 lık

evet sizinki 16` makyajlı olmayan Astra H da IDS plus paketle verilen jant hiçbir OPC nin üzerinde görmedim ben o jantı resimlerdeki gibi OPC jantları

Geri