Astra Opc ön Tampon için SSS.

orjinal herzaman güzeldir tabiki ama fiyatı gerçekten pahalı. fibere ise 1250ytl gereksiz geliyor en ufak bir sürtmede kırılcak bir tampon için acaba bi fiberciyle anlaşsak uygun fiyattan plastik opc tampon yapmazmı çünkü çok isteyten opelci var bu forumda

bende alrm :)

bahadir diyelimki alcam bu tampondan benim aracdaki sisler olmuyomu bu tampona?cunku benim arac gtc ama astra h ile ayni sislermi var onu bende bilmiyorum tecrubenden yararlanmak isterim kardesim

bahadir diyelimki alcam bu tampondan benim aracdaki sisler olmuyomu bu tampona?cunku benim arac gtc ama astra h ile ayni sislermi var onu bende bilmiyorum tecrubenden yararlanmak isterim kardesim

Senin tamponundaki sis bağlantı ayakları ile OPC deki bağlantı ayakları aynı dolayısıyla oluyor ama tampon alacak olursan zaten sis lambası ve ekipmanları paket içinde mevcut... (Ampüller Dahil)

eyvallah bahadır bılgıler ıcın saol(ezgene madem bilmiyosun neden yorum yapıosun kardesim:).)

Sislerin soketi aynıdır.Ama far farklıdır.Sonuçta ampul tabiki aynı olur.İddia ediyorum sen al o tamponu kendi sisini uydur da görelim.Sen hayatında opc tampon görmemişken biz inceliyorduk.

dur dur kızma hemen asabi gordum seni bozulma hemen saka yapıodum ezgene ama olmazsa yaparız bısıler.uydurcab bısıler artık

sis cerceveleride olsaymıs çok güzel olucakmıs yeni kasa focusların sis çerceveleri gri opc ön tamponunkine benziyor bence bi araştır derim.

Geri