Şanzıman yağı (AF 13-II/AF 17/AF 20/AF 22) için gereken yağ şudur
delphi dexron 2
delphi dexron 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prince
Şanzıman yağı (AF 13-II/AF 17/AF 20/AF 22) için gereken yağ şudur
delphi dexron 2
Hayır arkadaşım, AF 13-II/17/20/22 için gereken yağ, dexron II yağ değildir. Özel yağ olarak (katalog no: 19 40 767) geçiyor ancak ne olduğunu ben de bilmiyorum. Tam tersine dexron II kullanılmamalıymış.
Motor veya janzımanyağları konusunda otomatik veya değil
standardı yakalamak mümkün değil gibi gözüküyor.Nasılki akaryakıt konusunda değişk şirketlerin malı kişlere göre tercihi değişiyorsa ve ayni işi karşılıyorsa bunuda böyle kabul etmeli.Yetkili şirketlerin işi açık etmemesi müşteri bağlamıdır.Bir yerde meslek sırrı gibi kabul edilmeli.Eğer kullanılacak mamul ayni hizmeti karşılıyorsa bence sorun gibi algılanmamalı. İyiyi seçmek kullanıcıya kalıyor.Diğer yorumlardanda görüleceği gibi marka çeşitliği var .Mesela mobil yağ kalitesi bana göre daha kaliteli.İşte bir tercih.
Net kesin bir sonuca ulaşmak mümkün değil. Zaten marka ve şirket çeşitliliği olmamış olsa bir firmanın tekilinde üretim yapılsa kötüde olsa onu kullanmak zorunluluğu doğacak.
meslek sırrı falan kalmadı artık üstat, parça numarası var, üretim kodu var... Başka şehirleri bilmem ama Ankarada esnaf elinde hangi ürün varsa onu satmaya çalışır . bilinçliysen aldanıp almazsın
Zaten bunu yazarken kaldı anlamında yazmadım.Bir yerede şıkların arasına sokmuş oldum. Şu teknolojinin nimetlerinin kullanıldığı çağda sırmı kaldıki
Piyasa ankarada olduğu gibi ülke genelindede ayni .Araştırıp seçebilmek önemli.