Astra Otomatik Şanzuman Yağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Seyf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şanzıman yağı (AF 13-II/AF 17/AF 20/AF 22) için gereken yağ şudur

delphi dexron 2

Prince

delphi dexron 2

Hayır arkadaşım, AF 13-II/17/20/22 için gereken yağ, dexron II yağ değildir. Özel yağ olarak (katalog no: 19 40 767) geçiyor ancak ne olduğunu ben de bilmiyorum. Tam tersine dexron II kullanılmamalıymış.

katalog numarası dediğin gibi, parça numarası da
09 117 946

yağ dexron 2 :)

Prince

delphi dexron 2

Hayır arkadaşım, AF 13-II/17/20/22 için gereken yağ, dexron II yağ değildir. Özel yağ olarak (katalog no: 19 40 767) geçiyor ancak ne olduğunu ben de bilmiyorum. Tam tersine dexron II kullanılmamalıymış.

Ben bir yabancı sitede bu katalog nosunun karşılığının Dexron IID olduğunu okudum. Böylemidir bilmiyorum. Selamlarımla..

Motor veya janzımanyağları konusunda otomatik veya değil
standardı yakalamak mümkün değil gibi gözüküyor.Nasılki akaryakıt konusunda değişk şirketlerin malı kişlere göre tercihi değişiyorsa ve ayni işi karşılıyorsa bunuda böyle kabul etmeli.Yetkili şirketlerin işi açık etmemesi müşteri bağlamıdır.Bir yerde meslek sırrı gibi kabul edilmeli.Eğer kullanılacak mamul ayni hizmeti karşılıyorsa bence sorun gibi algılanmamalı. İyiyi seçmek kullanıcıya kalıyor.Diğer yorumlardanda görüleceği gibi marka çeşitliği var .Mesela mobil yağ kalitesi bana göre daha kaliteli.İşte bir tercih.
Net kesin bir sonuca ulaşmak mümkün değil. Zaten marka ve şirket çeşitliliği olmamış olsa bir firmanın tekilinde üretim yapılsa kötüde olsa onu kullanmak zorunluluğu doğacak.

meslek sırrı falan kalmadı artık üstat, parça numarası var, üretim kodu var... Başka şehirleri bilmem ama Ankarada esnaf elinde hangi ürün varsa onu satmaya çalışır . bilinçliysen aldanıp almazsın

Motor veya janzımanyağları konusunda otomatik veya değil
standardı yakalamak mümkün değil gibi gözüküyor.Nasılki akaryakıt konusunda değişk şirketlerin malı kişlere göre tercihi değişiyorsa ve ayni işi karşılıyorsa bunuda böyle kabul etmeli.Yetkili şirketlerin işi açık etmemesi müşteri bağlamıdır.Bir yerde meslek sırrı gibi kabul edilmeli.Eğer kullanılacak mamul ayni hizmeti karşılıyorsa bence sorun gibi algılanmamalı. İyiyi seçmek kullanıcıya kalıyor.Diğer yorumlardanda görüleceği gibi marka çeşitliği var .Mesela mobil yağ kalitesi bana göre daha kaliteli.İşte bir tercih.
Net kesin bir sonuca ulaşmak mümkün değil. Zaten marka ve şirket çeşitliliği olmamış olsa bir firmanın tekilinde üretim yapılsa kötüde olsa onu kullanmak zorunluluğu doğacak.

Şanzıman yağı (AF 13-II/AF 17/AF 20/AF 22)

AF 13-II
AF 17
AF 20
AF 22
Kalite:
Özel yağ

Katalog-Numarası:
19 40 767

Parça numarası (1 Litre):
09 117 946
Dolum miktarı

Yağı boşalttıktan sonra:
yakl. 4 Litre
Yağ değişimi:
Şanzımanın boşaltılması boşaltma tapasından – filtre elemanı değiştirilmiyor.

Normal sürüşkoşulları:
Yağ değişimi ön görülmemiştir.

Zorlu sürüşkoşulları:
Polis, taksi ve römork işletmesinde ve ağırlıklı olarak kısa mesafe sürüşlerinde 60.000 km'de veya her 4 yıllık bakımda - ilgili servis planına bakın.

umarım yeterli olur arkadaşım

meslek sırrı falan kalmadı artık üstat, parça numarası var, üretim kodu var... Başka şehirleri bilmem ama Ankarada esnaf elinde hangi ürün varsa onu satmaya çalışır . bilinçliysen aldanıp almazsın

Zaten bunu yazarken kaldı anlamında yazmadım.Bir yerede şıkların arasına sokmuş oldum. Şu teknolojinin nimetlerinin kullanıldığı çağda sırmı kaldıki:confused:
Piyasa ankarada olduğu gibi ülke genelindede ayni .Araştırıp seçebilmek önemli.

Geri