Ynt: Astra sedan 1,3 Sport aracım geldi....
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozgun88 link' Alıntı:öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın
aracın ses sistemini benim her binen arkadaşım beğeniyor açıkçası isterseniz ayar menüsünden bas tis vs. ayarlayabilirsiniz yahut benim gibi pop seçeneğine alabilirsiniz bence daha hoş gelecektir.
ön kelebek ve hemen üstündeki direk bazen sıkıntı yapabiliyor ama bi süre o şekilde kullanmaya ve ona göre özen göstermeye alışıyorsunuz.
ortalamanız bence de düşecektir
benimde aracım beyaz hb kaput koruma ve film bende de var görünüm gerçekten çok hoş oluyor bende serviste yaptırmıştım Aydın Surtaş'da sizde İzmir Surtaş'ta yaptırdınız sanırım aynı malzemedir kaliteyi ve görünümü tahmin edebiliyorum
keyifli sürüşler dilerim Allah düz bastırsın
hosta link' Alıntı:Hayırlı olsun kazasız sürmek nasip olur inşallah. Bu arada bazı sport sedanlar Sport direksiyon , sport koltuğu ve jant üçlemesinin hepsi bulunmuyor nasıl sport oluyor anlayamadım. Heralde sedan biraz karışık. Umarım sizin arabada hepsi mevcuttur.
volkitolki link' Alıntı:Selam arkadaşlar aracımı nihayet dün teslim aldım...
Öncelikle beklediğime değdi onu belirteyim. Beyaz renk gerçekten çok yakışıyor. Ön kaput kaplama ve cam filmi çektirdim serviste on numara karizma oldu. şimdi bu 1,3 gitmiyor falan diyenler yüzünden epey bi düşünceliydim ama gel gör ki aracın peformansı tam benim istediğim gibi. Kalkışlarda sıkıntılı diyorlardı ben pek hissetmedim. Acaba millet drag yarışlarına falanmı giriyor her kalkışta tam çözemedim. 1. vitesten sonraki geçişi seri bi şekilde yaparsan kalkış on numara oluyor sıkıntı yok. 70 km yaptım ortalam 5,6 gösteriyor düşeceğine eminim. Ses sistemi beni tatmin etmedi, hoparlörlerimi değişmeli acaba ? Sol kelebek camının olduğu bölge görüşü engelliyor maalesef o bazen sıkıntı yaratabilir. Geri kalan şeylerden yana şimdilik şikayetim yok. On numara araç , kullandıkça deneyimlerimi yazacağım. bravoo