Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla bende çok merak ederdim sonra baktım bende aynı şeyi yapmışım...
şaka bir tarafa gerçekten bir nedeni yok aslında genellikle gördüklerim öyleydi sanırım ondan.iyi çalışmalar...
valla bende çok merak ederdim sonra baktım bende aynı şeyi yapmışım...
şaka bir tarafa gerçekten bir nedeni yok aslında genellikle gördüklerim öyleydi sanırım ondan.iyi çalışmalar...
Jant konusunda fotolardaki jantlar daha hoş bakımı temizliği açısından bizimki çok dertli kara çamura girmiştim çok tırnaklı cantlar aralardaki kiri arındırmak zor neyse her güzelin bir kusuru vardır
evet birol haklısın bizim çantlar çok kollu olduğundan temizlemesi zor geçen yıkattım arabayı adam tek tek eliyle köpüklü sünger ile silmesine rağmen kolları arasındaki çamurlar çıkmamıştı.ama geneden arabalarımız gayet hoş gerçekten(nazar değmesin) en başta sedana pek kanım kaynamamıştı ama şimdi iyiki sedan almışım diyorum...
Gizleyen gizler, bende gizliyorum. Bu devirde nerede olursa olsun tedbirli olmak lazım. Heryerden bir zarar gelebilir. Yani demek istediğim, insanın aklına herşey gelebiliyor.
Gizleyen gizler, bende gizliyorum. Bu devirde nerede olursa olsun tedbirli olmak lazım. Heryerden bir zarar gelebilir. Yani demek istediğim, insanın aklına herşey gelebiliyor.