Astra Sedan 2007

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar yaklaşık iki haftadan beri kullanıyorum bence gerçekten çok güzel bir araç meganeII 1.5 dci da kullandım ama kesinlikle onunla kıyaslanamaz. düşünen olursa tevsiye ederim..

ben reisin önünde gördüm petrolün oraya koymuşlar güzel görünüyordu ama inceleyemedim

gerçekten bir önceki kasa astra sedanı kullanan biri olarak bu yeni kasada güzel gerçekten astra sedanlar efsane olmuştur derler ya buda olucaga benziyor ben beyendim bu kasayı ama canlı görmedim henüz bayiide incelemek lazım ayrıntılı..alan arkadaşlar varsa resimleri bekliyrz...

öncelikle hayırlı olsun güzel bir araba ama astra da spor araba tarzı var yeni astra vectra ya cok yakın bir model olmus

hayırlı olsun artık almıssınız gule gule bının ben genel olarak hb arabalrdan hoslarnırım.

ben digiturk üyesiyimi 3 gün önce televizyon seyrederken, bir mesaj çıktı baktım OPEL mesajı bende ok.'ledim. Digiturk üyelerine özel Yeni Opel Astra Sedan'ı deneme sürüşüne davet istiyormusunuz diye bende kabul ettim. Adımı, soyadımı ve adresimi istediler ve benimle irtibata geçileceğini söylediler, bakalım deneme sürüşünden sonra nasıl olduğuna karar vereceğim ve sizlerle paylaşacağım.

Geri