astra sedan business de camlar otomatik kapanmıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra sedan business de camlar otomatik kapanmıyor mu?

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
menüde kontak çıkınca kapılar kendş kendine kapansınmı seçeneği ve suresi var onu kastettim ben sizin dediğinizi follow me bu gün aradım menüde ama editionlarda yok sanırım
anahtari kontaktan cekince bizimkilerde kapi kilidi aciliyor.
Kontaktan cekince Kapi kapanma menusu+süre ilk defa duydum bi ara resmini cekermisiniz menunun.
O zaman sizin aracta mantiken kapilar otomatik kapanmasi lazim aractan cikinca onun olacaginida sanmiyorum.

BÜLENT link' Alıntı:
Kontaktan cekince Kapi kapanma menusu+süre ilk defa duydum bi ara resmini cekermisiniz menunun.
O zaman sizin aracta mantiken kapilar otomatik kapanmasi lazim aractan cikinca onun olacaginida sanmiyorum.

pc delisi bi arkadaşım var ismi Caner ara ara gelip burdan ayakkabı alıyo onunla gezerken bu hafta habire karıştırıyodu menuyu bana sordu arabadan çıkıca kendi kendini kapatsınmı dedi menuyu karıştırıken ben yok dedim menüyede göz ucuyla baktım süreside vardı gösterdi nasıl girdi bilmiyorum yarın bi bakarım olmadı o gelince bulur çekerim resimlerini

BÜLENT link' Alıntı:
alem adamsın bulent 011zaa

nanisa link' Alıntı:
alem adamsın bulent 011zaa

neden sırıttınız anlamadım ?? benim kıçı kırık 97 model hondada bile vardı o ozellik belli bi sure sonra kapanıyodu ben araç kullanıyodum nerden girdi naptı arkadaşım bilmmiyorum ama bana birsürü şey sordu sadece senin kapı açılsınmı dedi mesela kontak çıkınca değilde kontak açınca demişte olabilir tamm hatırlamıyorum hani kontağı açınca arabaya girmeyince kendi kendine kapatma özelliği ve süreside olabilir yakında netleştiririm sonuçta yeni aldık arabayı tanımaya çalışıyoruz bu tavırlar hoşuma gitmiyor bilesiniz!!

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
pc delisi bi arkadaşım var ismi Caner ara ara gelip burdan ayakkabı alıyo onunla gezerken bu hafta habire karıştırıyodu menuyu bana sordu arabadan çıkıca kendi kendini kapatsınmı dedi menuyu karıştırıken ben yok dedim menüyede göz ucuyla baktım süreside vardı gösterdi nasıl girdi bilmiyorum yarın bi bakarım olmadı o gelince bulur çekerim resimlerini
caner yanlis biliyormus
O suresi olan flow me
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=5343.0

Arkadaşlar bilmeyenler için aracın kilidini açtıktan sonra hiçbir kapıyı açmazsanız 1-2 dk sonra otomatik olarak kilitliyor kapıları bunu ben bilmiyordum yeni öğrendim :)

aracınız kilitli iken uzaktan kumadanda ile kapılarını açarsanız ve X saniye hiç bir kapısını açmazsanız araç tekrar kendini kilitler.

bahsettiğiniz menü bu:

BÜLENT link' Alıntı:

ben araç kullandığım için menüye tam bakamadım ama araç otomatik kilitlensinmi yazısını okudum menüden öyle bi özellik var yani

Geri