Astra sedan enjoy ve enjoy plus farkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgurruh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar Merhaba,
Benim bildiğim enjoy plus yada 111.yıl olunca anlamanın en kolay yolu, orta konsolun piyano lake(siyahımsı) olması değil mi? Sahibinden de, çok kişi plus işaretlemiş ama çektikleri fotolarda orta konsol rengi açık renkli ?

Arkadaslar Merhaba,
Benim bildiğim enjoy plus yada 111.yıl olunca anlamanın en kolay yolu, orta konsolun piyano lake(siyahımsı) olması değil mi? Sahibinden de, çok kişi plus işaretlemiş ama çektikleri fotolarda orta konsol rengi açık renkli ?

onlara bakarsaniz tum astra h larda esp standart :D

neyse sahibinden alem bir yerdir. 111. yilda koyu renk jantlar var (sedan da sanirim), yine icerisi piano lake (bu 2008 den sonraki cosmolarda da var), yine birde 111. yila ozel logolar var baska bende bilmiyorum. Bir tane 111. yil sedan astra h da krem deri kombinasyonlu kumas cosmo koltugu gormustum :D

Enjoy'da standary donanım bulunurken Plus'ta Sensör grubu(yağmur,far,vs) ECC klima kararan dikiz aynası gibi ek özellikler olur.Ben jantlardan anıyorum. Enjoyda 10 kollu jant varken Plusta
Bu
opel-astra-sedan-2012-3.jpg

yada bu janttan var.
big_617785723er.jpg

Ama İmkanınız varsa direk Cosmo aramaya başlayın.

Peki enjoy plusların orta konsol rengi, plusların ki ile aynı mı? Birde bu Cosmo'nun ne artısı var hocam?

Peki enjoy plusların orta konsol rengi, plusların ki ile aynı mı? Birde bu Cosmo'nun ne artısı var hocam?
Cosmo nun artisi cok... Spor destekli deri kumas kolruk, koku algilama, cdc40 teyp + CID ekran, Standart Xenon Paket ve far yikama, Cosmo dizayn jantlar, vs vs

Konsol Enjoy da Krem gibi gri gibi bir renk Plusta Mat krom gibi bir gri renkte 111yıl ve cosmoda piano black.

Cosmo nun artisi cok... Spor destekli deri kumas kolruk, koku algilama, cdc40 teyp + CID ekran, Standart Xenon Paket ve far yikama, Cosmo dizayn jantlar, vs vs

2008 sonrasında Standart CD30MP3 radio var CDC40 bende yok en azından :)

Konsol Enjoy da Krem gibi gri gibi bir renk Plusta Mat krom gibi bir gri renkte 111yıl ve cosmoda piano black.

2008 sonrasında Standart CD30MP3 radio var CDC40 bende yok en azından :)

valla yanlis yazmisim 2009 sonrasi cosmolarda cid + cdc40 var, sizin aracta olmayabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...bakimli-cosmo-degisen-boya-yok-81970868/detay

Edit : 2008 yazmamisim yahu ben yanlislik yok, son uretilen cosmolarda CID standart

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...dan-xenon-renkli-ekran-25000km-54983616/detay

Son düzenleme:
kafamı karıştıran ne biliyor musunuz?
Bu opel'in sitesinde, Astra için teknik özellik broşüründe, enjoy plus için piyano lake konsol diyor ama sahibinden de hemen hiç bir enjoy plus işaretli aracın orta konsolu piyano lake(siyahımsı) değil. Sanki enjoy gibi(bizim sitenin rengi misali)
Gerçi ruhsattan da anlaşılır ama, benim amacım hani baktı mı farkı rahatça anlamak :D

kafamı karıştıran ne biliyor musunuz?
Bu opel'in sitesinde, Astra için teknik özellik broşüründe, enjoy plus için piyano lake konsol diyor ama sahibinden de hemen hiç bir enjoy plus işaretli aracın orta konsolu piyano lake(siyahımsı) değil. Sanki enjoy gibi(bizim sitenin rengi misali)
Gerçi ruhsattan da anlaşılır ama, benim amacım hani baktı mı farkı rahatça anlamak :D
Abi GİD ekran ve ECC klima ilk göze çarpan nokta olur. 111yıldan sonra sedanların konsolu PinaoBlack çıkıyordur diye tahmin ediyorum.

Geri