ASTRA SEDAN İNSİGNİA TARZI YOL BİLGİSAYARI

Ynt: ASTRA SEDAN İNSİGNİA TARZI YOL BİLGİSAYARI

sohayli link' Alıntı:
Servis uğraşmak istemiyor. Adam tüm aracın menüsünü almış android cihaza aktarmış çalıştırıyor. Yazılım  ile ilgili imkansız birşey yoktur.

Servislerde kaç kisi yazılım konusunda bilgi sahibi? Toplasan tüm Türkiye'yi iki elin parmak sayısını geçmez.

kürsad link' Alıntı:
Servislerde kaç kisi yazılım konusunda bilgi sahibi? Toplasan tüm Türkiye'yi iki elin parmak sayısını geçmez.

Aaaa öyle demeyin. O olmaz, bu yapılamaz, şu hiç yok (ne videosunu mu çektiniz, kahretsin, ee o zaman o özel yapım) gibi yazılım uzmanı çok usta var. Her serviste en az iki tane olur. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Aaaa öyle demeyin. O olmaz, bu yapılamaz, şu hiç yok (ne videosunu mu çektiniz, kahretsin, ee o zaman o özel yapım) gibi yazılım uzmanı çok usta var. Her serviste en az iki tane olur. ((:

''Kedidir o Kedi''cileri de unutma :D

REC link' Alıntı:
''Kedidir o Kedi''cileri de unutma :D

Tabii canım. Birde o tüm Astra'larda varcılar var, tabii ne yazık ki onların bu forumdan haberi yok. ((:

Servise sordum ama böyle bir şeyin yapılamayacağını söylediler. aracım cosmo navi 600 mevcut

Arkadaşlar merhaba başlık hortlatıyorum ama 2014 editionlardaki ekran galiba bu kombine ekrandan. 2014 edition araç alan arkadaşlar net bilgi verebilir mi

Benim 2014 Bussines sedan da yok.

Ynt:

Sanirim 2014 modellerin de haziran sonrasi üretimlerinde var.

Geri