ASTRA SEDAN İNSİGNİA TARZI YOL BİLGİSAYARI

Ynt: ASTRA SEDAN İNSİGNİA TARZI YOL BİLGİSAYARI

dreamofice link' Alıntı:
Yol bilgisayarının navıyle alakası olmaması gerekıyor , cd600de bu oluyorsa bızım araclarda da olmalı bence ben de servısle bu konu hakkında gorusecegım.
abi görüş ama bastır adam gibi cevap versin.ben haftaya servise gidip cosmoları inceleyecem.opele yazı yazdırtmaya çalış.ben de deneyecem.

oncelıkle navının yol bılgısayarına etkısı var mı yok mu bunu bılmek lazım benım bu konuda kesın bır bılgım yok ama cd600lu olsada yol bılgısayarında bu ozellık varsa bızım araclara da eklenmesı zor olmasa gerek! ayrıca ılk paylasılan aracta navı yoktu galıba, yurt dısındakı bır aracta olan ozellıgı bızım kullanamamız kabul edılemez bence Türkıyedekı alıcalar sankı daha mı az para ödüyor? boyle cıfte standartlar mıde bulandırıcı gercekten.

dreamofice link' Alıntı:
oncelıkle navının yol bılgısayarına etkısı var mı yok mu bunu bılmek lazım benım bu konuda kesın bır bılgım yok ama cd600lu olsada yol bılgısayarında bu ozellık varsa bızım araclara da eklenmesı zor olmasa gerek! ayrıca ılk paylasılan aracta navı yoktu galıba, yurt dısındakı bır aracta olan ozellıgı bızım kullanamamız kabul edılemez bence Türkıyedekı alıcalar sankı daha mı az para ödüyor? boyle cıfte standartlar mıde bulandırıcı gercekten.
biz az değil vergiler saolsun fazlasıyla ödüyoruz.miğde bulandırıcı en kibar tabiri..

arkadaslar selam,
fotograf cekmeye firsatim olmadi, ilk firsatta cekip koyacagim.

hepinize iyi gunler,

merhabalar,
biraz gec oldu, kusura bakmayin.

IMG_0595.JPG

IMG_0596.JPG

fotograflar upload edildi mi anlasilmiyor, soylerseniz baska bir sekilde fotograflari tekrar koymayi deneyeyim.

Devrim link' Alıntı:
fotograflar upload edildi mi anlasilmiyor, soylerseniz baska bir sekilde fotograflari tekrar koymayi deneyeyim.

www.hizliresim.com sitesine upload et. Verilen linki buraya yapıştır. Kolay gelsin

Devrim link' Alıntı:
malesef fotolar görünmüyor.hizliresim.com a yükleyip yükledikten sonra forumlar bölümündeki linki kopyalamanız yeterli olacaktır.

tamamdir, tahmin etmistim. simdi ayni sekilde yapiyorum :)

Geri