Astra Sedan Yokuşda Çekiş Sorunu

Ynt: Astra Sedan Yokuşda Çekiş Sorunu

Araç AS olunca nerede olursanız olun kalma derdiniz yok :)

mertelkoca link' Alıntı:
arkadaşlar bugün aracı servise götürdüm xer motorlar böyle abi yokuşta problem var dediler. ama siz yinede usta ile test sürüşüne çıkın dedi. daha sonra usta test etti o da bana hak verdi araba kalkmıyor ama sadece senin aracına özgü bişey değil hepsi böyle. Yapacak bişey yok dediler şaka gibi. Nasıl olur ben barbaros yokuşunda kaldığımda ne yapıcam opel servisi arayıp gelin aracı kaldırın mı diyecem. Daha sonra aracı bana anlatan satış sorumlusuna konuyu anlattığımda ilk önce sanki hiç böyle bir sorunla karşılaşmamış gibi şaşırdı sonradan evet bizimde kulağımıza böyle şikayetler geliyor dedi. bişey yapamıyor musunuz dedim yok abi satacaksın başka çaresi yok diyor pişkin pişkin. Ayrıca 2 aylık 4000km deki araçlarına 37bin takas fiyatı verdiler sıfırını şuan 46100'e satıyorlar araçlarına bu  kadar güveniyor. Sinirden delirdim ama yinede seviyorum arabamı inş dediğiniz gibi our alışırım.

kardeş aracın 115 hp mi ? benimki 115hp ve hiç böyle bir problem karşılaşmadım ankarada yokuş çoktur bilirsin orda kullanırkende yokuşta dur kalklarda hiç bir problem olmadı maşallah. senin arabada bir problem olabilir kardeş başka bir tamirciye göstermende fayda var derim

albertxx link' Alıntı:
1.vites tüm opellerin ağır 2.vites bizim araçlarda azıcık hızlandırıyor mesele 3te sonrası hayat :)

marka fanatikliği yapmıyorum ama kardeş 1.viteste ağırdan kastın ne :)) 1.3 için diyorsan haklısın ama1.6 gayet iyi 1.vites zaten kalkış vitesidir ama yine de ben uçuyaım dersen gaza biraz dokun ibreye 5 bine daya sonra 2 ye at gaza bas zaten 100 oluyor :)) hızın yani 3 attığında 100 geçmiş oluyorsun bu beni tatmin ediyor ee daha ne olsun yarışa çıkacak halimiz yok daha çok performans istiyorsanda paraya kıyıp daha yüksek beygirli araç alacaksın

Dizeller için 1.3 değil opelin dizelleri bu şekilde maalesef.Dişlileri daha küçük eskiden beri bu şekilde.Her zaman 1.vitesleri bu şekildeydi şu andada aynı 1.6 dizel gelincede büyük ihtimal biraz daha iyileşmiş olcak :)
Ayrıca diğer dizel araçlar daha düşük beygirli emin olun opelden iyi kalkar 1.3 için değil sadece :)

servis sizi başından savmış.bu motor opelin en güvendiği motorlardan biridir.öle ki yıllardır bu motoru üretiyor ve geliştiriyor destek veriyor.ben honda civicle yarıştım.kafa kafaya gittim.maksat araçlar arasında ne kadar fark var diye görmekti öyle ahım şahım bi fark yok.
Aracın biraz açılması lazım.1. yıl bakımından sonra da daha iyi oldugu sürekli yazılan şeyler.ilk bakımdan sonra ve 5000den sonra araç hantallıgını atar.
Haa yok atmazsa sizin araçta sıkıntı var demektir.forumda bu motoru kullanan onlarca kişi var.Kimse motor kalkışlarda ferrari demiyor ama bir yokuşu çıkamayacak kadar dandik bir motor değil.ben yaylaya çıkıyorum bu arabayla.O servistekiler işi bıraksın.

Buyrun bu 1.6 115 in hızlanması:

Opel Astra 1.6 ( 115PS ) 0 - 180 km/h
bu da 1.4T nun hızlanması:

Opel astra 2010 1.4 turbo 0-210 km/h

0-100 2 araçta da 11 saniye.yani aynı.1.6 motoru size hissettiriyor bu araç.1.4T 1.6T 1.6 atm hepsi güzel motorlar.general motors kötü benzinli araç üretmez.adamlar amerikada onlarca çeşit firmaya motor veriyor.dandik benzinli motor üretecek en son firmadır.

Bu videolar içime su serpti biraz demek aralarında o kadar da ahım şahım bir fark yokmuş bende 1,4 T ler gaza bastımı ciuvv diye uçup gidiyor gözden kayboluyor bir anda sanıyordum  023hm

sallierim link' Alıntı:
servis sizi başından savmış.bu motor opelin en güvendiği motorlardan biridir.öle ki yıllardır bu motoru üretiyor ve geliştiriyor destek veriyor.ben honda civicle yarıştım.kafa kafaya gittim.maksat araçlar arasında ne kadar fark var diye görmekti öyle ahım şahım bi fark yok.
Aracın biraz açılması lazım.1. yıl bakımından sonra da daha iyi oldugu sürekli yazılan şeyler.ilk bakımdan sonra ve 5000den sonra araç hantallıgını atar.
Haa yok atmazsa sizin araçta sıkıntı var demektir.forumda bu motoru kullanan onlarca kişi var.Kimse motor kalkışlarda ferrari demiyor ama bir yokuşu çıkamayacak kadar dandik bir motor değil.ben yaylaya çıkıyorum bu arabayla.O servistekiler işi bıraksın.

0-100 2 araçta da 11 saniye.yani aynı.1.6 motoru size hissettiriyor bu araç.1.4T 1.6T 1.6 atm hepsi güzel motorlar.general motors kötü benzinli araç üretmez.adamlar amerikada onlarca çeşit firmaya motor veriyor.dandik benzinli motor üretecek en son firmadır.

aynen öle katoloğta 2 saniye 0-100 araası 140 hp le oda  çok önemli değil yarışa çıksan bile çok gerisinde kalmazsın önemli olan da o değil zaten yol tutuşu güvenlk önlemleri ,donanım seviyesi ve ayrıca istediğin hızada rahat bir şekilde ulaşıyorsun bence fiyatına ve kalitesine göre en uygun fiyattaki araba tabi zam gelmeden önce dahada uygundu ben bu sene başında 41.bine almıştım .1.3 Toyota bile 47.800 daha pahalı ve hız sabitleyicede yok ekstradan :)))

sallierim link' Alıntı:

Bizim 115 hp gerçekten o kadar da fena hızlanmıyor gerçekten. Ah bir de motor sesini içeri biraz daha az alsa...

bende 1.6 a.s var 115 bg arac ilk aldığımda bu kadar aktif değildi gerçi birazda ben as den korktuğum için yavaş kalmalar falan yapıyordum şimdi araç 1960 km oldu performansı bana yetiyor en azından trafikte zor durumda bırakmıyor aralara girebiliyor ani kalkışlarda fena değil ama yakıtı katlediyor

yasincan51 link' Alıntı:
bende 1.6 a.s var 115 bg arac ilk aldığımda bu kadar aktif değildi gerçi birazda ben as den korktuğum için yavaş kalmalar falan yapıyordum şimdi araç 1960 km oldu performansı bana yetiyor en azından trafikte zor durumda bırakmıyor aralara girebiliyor ani kalkışlarda fena değil ama yakıtı katlediyor
Yakıt gittikçe düşüyor benim araç ilk aldığımda 11 litreyerdeydi şimdi 5 bin km de basarsan 9-10 litre sakin kullanımda 8 litre civarında

Geri