Astra Sedanın Bagajındaki İzler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
düşünmeye ne gerek. üretimden sonra son kontrollerde yapılan bir işlem. su geçirmesin diye elleriyle delikleri ve ek yerlerini macunlamışlar. tabi eleman elini sağa solada sürünce çirkin bir görünüm olmuş. aslında hata üretim ciddiyetsizliği. ya aynı renk macun çekmeliydiler yada önce macunu çekip sonra boya atmalıydılar.

Son düzenleme:
gerçekten rezalet bir durum

orjinalliği belli olsun die ama onlar boyanın altında kalması gerekirdi garip bi ciddiyetsizlik seziyorum!

hic dikkat etmedim bugune kadar arabanın yanına gidince ilk işim bakmak olacak cok rezil bi durum dogrusu

mantıklı bir açıklaması vardır diyeceğim ama görüntü çok çirkin demekki görmediğimiz yerlerinde neler var neler arabanın

Buna firmanın daha doğrusu opel i üretenlerin
ciddiyetsizliği diyorum . Boyadan önce yapılacak tecrit unutulmuş,Boya bandından çıktıktan sonra görülen noksanlık öylesine geçiştirilerek tamamlanmış.Buda demektirki opelin yeterli ve ciddi bir kalite konrol uygulamasının noksanlığıdır.:(

bütün yeni astra sedanlarda var bu.nasıl olsa orası görünmüyor diye takmamışlar:)şaka bi yana rezalet bir durum.opel hiç yakışık almayan işler yapıyor bazen

mantıklı bir açıklaması vardır diyeceğim ama görüntü çok çirkin demekki görmediğimiz yerlerinde neler var neler arabanın
kontrol eksikliği veya işçilik zayıflığı değildir bence arkadaşlar,
boyaya sokarken parçaların tutulduğu veya asıldığı yerlerdir büyük ihtimalle, görünmeyen yerlerde kaldığı için de ince işçilik ile boyayıp kapatmanın vericeği işçilik maliyetine girmek istememişlerdir.
parçanın şekli-boyutları izin verse belki daha da içerlerde kalıcak ve hiç görünmeyecektir, demekki başka çare yokmuş
üretici gözüyle de bakmak lazım, o boyutta bir parçanın boyanması 10 liraya mal olsa,yüzbinlerce araç üretiliyor,
görünmeyen,işlevi olmayan bi yerin estetiği için o maliyete doğal olarak girmemişlerdir...

Geri