Astra Sfi vs Civic Vti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 de bir aksilik olmazsa bizde ordayız.1800-2500 cc grubunamı katılacan volkan kardesim...

benim pek bi iddam yok izlemeye gidecem. ama izmirden tanıdıklar israr edior bi ihtimal katılabilirim.maksat eglence.mahali nede olsa. 1600 lerdeyim abim ben.internallerim stock.

skyeye' Alıntı:
Bana da haber verin de gelip kameraya çekeyim...
Dikkat çekim yaparken geçme onları yada sen en iyisi 2 sininde önünde kalk aynadan çekersin..:)

bende bendee:)yalnız arkadaşlar gün tarih vs şeyleri direk forum ekranında konuşmassak iyi olur tanıdığım bikaç kişinin başı ağrıdı forumlar incelemede bu aralar.buluşma vs lerimizi özelden halledelim derim ben.. bilginizeee.kazalardan dolayı polis ve basın baya üstüne düşüo bu aralar.

ben bişey sölesem bana kızarmısınız?daha once yazımın ıcındede bunu söledım,burda yaşı ufak ve drift rollıng olayına heveslı bı suru genc arkdsımız var,bunları konusmak ne kadar dogru?bende cevap yazdım bu foruma ama sonradan şunu düşündüm yanlıs yapıyorum...cogunuz benden yasça buyuk adamlarsınız,arabamla ılgılı sorunlarımdada cok yardımcı oldunuz tşk ederım.bıldıgım kadarıyla,burda konusmakta boş oluyo biraz bence...eger deneme yapılması gerekıosa illa,bu iddaya bındiğyse bı yer belırlenır,trafıge kapalı alan,yada gece tem otoyoluna cıkılır,tecrubelı,dıreksıyonu saglam ıkı kişi yürür,sonra sonuç belli olur..aslında bunada gerek yok ama,eger ortada bı ıddaa varsa...artık kapansa ıyı olur gıbıme gelıyo bu konu...sızler ne dusunuyosunuz....:rulet:

bu konu birazda benim yüzümden uzadı.. arabamı zamansızlıktan hazırlayamadım (sorunları var) İstanbul'da rolling yapabileceğimiz bir pist yok.. Drag zaten ben yapmam,arabanın canı çıkıyor.. 2.vitesten basıp 3 ve 4 yapıp bırakıcaz.. Trafikte geceyarısı dahi olsa yüksek süratlerde deli gibi makas atarak yarışmak benim işim değil.. düz bir yol bulup 2,3,4 yaparız max 200km hızda bu iş biter. benim arabamda dereceli egzantrikler vardı onlarıda çıkarıyoruz şu an,sadece emme manifoldu olacak.. bu iş çok büyük ihtimalle bu haftasonu neticelendirilir.. Msn de hallederiz tarih vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri