Astra Sfi vs Civic Vti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dragon' Alıntı:
çok korktum ben bu Vtec lerden :kop: Bu iş videolarla çözülmez dedim en baştan,gelsinler deneyelim.. Eğer o standart 1.6 vtec,2.0 Vtec Type R la yürüyosa çok üzüldüm Type R sahibine.. Çoluk çocuk muhabbetinden iyice sıkıldım ya :mad: Varsa gelsin Vtec.. O değil sırf saçma sapan geyik muhabbetlerinden dolayı çok sevdiğim Vteclerden soğumaya başladım.. 160 hp imiş madem öyle niye yıllardır ben draglarda 1 tane bile Vtec in 106 veya Saxo nun önünde 1.geldiğini görmedim.. Dyno da çıkan rakamla yürümez o arabalar..

abi aynen senin gibi düşünüyorum 160 beygir 200 le kapışıyo 150 ye ne yapar demiş arkadaş ne yani vtec sihirbaz 40 beygir farkı kapatabiliyo ama sfı normal vatandaş 50 beygiri kapatamıyo öylemi arkadaş biraz vtec fanatiği olmuş abileri yüzünden sanırım...

yıldırım' Alıntı:
arkadaşlar ben orjinal değil!!dolu vtecle kalkmak istiyorumm tanıdıgınız saglam vtec varsa hafta sonu bı organızasyon yapalım
Ben bu akşam senin tabirinle "dolu"bir vtecle deniyecem ;)

video nu bekliyoruz.

+58

enteresan :)

ama araba geçerken elamanın tepkisi çok iyi yaaa...

chiefkadir' Alıntı:
Vtec sizlere yabancı değil,fakat arkadaşın ricası üzerine video yapılmayacak ;)
Vtecin sahibi buradamı yabancı değil derken..?

Yaklaşık 40 araba bir araya geldik..Denk ve kalkış için hazır çok araba vardı,kadett turbo,calibraturbo,astra gsi'lar,yüklü vtecler,106 lar,206rc ler felan ..maalesef hava şartları yüzünden kalkış yapamadık ..ama yakında denicez geçeceğimi sanmıyorum ama yinede sonucu yazarım :)
(bu arada vtec drag şampiyonu aybek'in eski aracı,tabiki o haliyle durmuyo)

chiefkadir' Alıntı:
Yaklaşık 40 araba bir araya geldik..Denk ve kalkış için hazır çok araba vardı,kadett turbo,calibraturbo,astra gsi'lar,yüklü vtecler,106 lar,206rc ler felan ..maalesef hava şartları yüzünden kalkış yapamadık ..ama yakında denicez geçeceğimi sanmıyorum ama yinede sonucu yazarım :)
(bu arada vtec drag şampiyonu aybek'in eski aracı,tabiki o haliyle durmuyo)

o Kadett Turbo ile bi kalkmak lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri