Astra Sfi vs Civic Vti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coRSac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Beyler bir sitenin forumunda gördüm ikisini karşılaştırıylar ve hiç de hoş olmayan taraflı yorumlar yapılmıs aracların performansı hakkında drag olsun ring olsun ben sfi rahatlıkla 1 boy önde bitireceği kanısındayım. Sizce nasıl civicin astra sfi karşısında şansı ne kadar. Araçların özelliklerini yazmıyorum biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.Tarafsız yorumlarınızı bekliyorum.

Abi turbo murbo...V-TEC ayrı bi nokta derim ben...

video harbiden deli bişeymiş ama ne bileyim milletin Opel e karşı bi antipatisi var bilgisi olan da olmayan Opel i kötülüyo hiç olmayan şeyleri yazıyorlar diğer forumlarda gariptir gurura yedirememe gibi bi olay mı var acaba Opel i

bence kapıştırmak lazım vtı motor teknolojisi muhteşem olabilir ama unutmamak lazımki o verdiği performansın karşılığını benzinle fazlasıyla alıyor aslında o kadarda muhteşem değil .

normal 1.6 yada max yakıtı ve max soğuk havayı depoladığımızda oda rüzgar gibi gidecektir düşüncesindeyim.

ama tabiki vti i yapan hondaya saygım sonsuz çünkü o araç kimne derse desin bi idoldür...

Corsa_N' Alıntı:
bence kapıştırmak lazım vtı motor teknolojisi muhteşem olabilir ama unutmamak lazımki o verdiği performansın karşılığını benzinle fazlasıyla alıyor

100 km de 6-6.5 lt makul bence. Bastığın zaman haliyle yakıt ibresi hız ibresiyle ters orantılı çalışıyor:D

08 2004 gunu körfezde yapılan mahali draglarda team paşalının vteclerıne zıplayıp 2.ci olmuştum:) stock lu vtecler gerçekten güzel yürüyor ama benim aracımda stocklu olunca güç gerçektende ortaya çıkıyor GSİ;)

Ne geçmiş öyle bea ! :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri