Ben de geçen ay Bosch Aerotwin taktım, gerçekten çok kaliteli silecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracın üstünde şimdi ölçtüm 70-60 ve ses yapıyor. Acaba ölçülerden dolayı mı yoksa işlevini mi kaybetti. Yeni alacalarım 68-62 mi olmalı orjinalleri bu ölçüler mi?Arkadaşlar malum aracımıza silecek alacağımız zaman ayda yılda bir kere lazım olan bu ölçüyü zihnimizde tutamıyoruz. Buraya bu bilgiyi paylaşarak hem size hemde bana küçük bir not oluşsun istedim. Güle güle kullanın sileceklerinizi
Benim önerim Bosch marka muz silecekler olacaktır.
Astra J Silecek Ölçüleri: 68 cm ve 62,5 cm boyutlarında silecekler almanız önler için yeterlidir. Milimetre olarak yazacak olursa 1 adet 680 MM. 1 Adet 625 MM
Bu arada başlığın altına K kasa H G kasanın ölçülerini yazarsanız bu başlığa ekleyebilirim.
Evet fotolar yanlışlıkla aynı olmuş ölçü bakımından. Düzeltiyorum. Bir de silecek için bile plus yapmışlar! Win normal var plus var birde eco var !Fiyat buralara çıkmışmı, ben 1,5 yıl önce 65-70 lira gibi bişeye almıştım sanırım. Ayrıca resimlerdeki ürünlerin ikiside aynı gibi geldi bana.
68-62 orjinal ölçüleri ama 70-60 ta dikkat ederseniz aynı uzunluğa denk geliyor..Ses olayı sanırım sıcaktan oluyor..Püskürtüğümüz su kurumaya başladığı zaman silecek hala sildiği için o ses bazen çıkıyor...Herzaman yapıyorsa,ya kalitesiz bir silecek takılmış yada yumuşaklığı artık gitmeye başlamış...Değişmesi gerekiyor..Aracın üstünde şimdi ölçtüm 70-60 ve ses yapıyor. Acaba ölçülerden dolayı mı yoksa işlevini mi kaybetti. Yeni alacalarım 68-62 mi olmalı orjinalleri bu ölçüler mi?
Geçen sene aynı mağazadan sipariş vermiştim abi çokta memnunum orijinal diyebiliriziyifikirAşağıdaki linkteki silecekleri dün sipariş vermiştim bu gün elime ulaştı..Adres bilgisine bakmamıştım..Tokattan geldi ürün .Gerçekten hızlı bir teslimat oldu..Bu yüzden benden + aldı...Güzel paketleme ve birde silecelsepeti kokusu koymuşlar içine...Monte ettikten sonra ses ve kaltiesi hakkında yorum yaparım...
https://urun.n11.com/muz-silecek/opel-astra-j-muz-silecek-takimi-2009-2015-bosch-aeroeco-P92069296
Aerotwin almanızı önerirdim çok daha kaliteli dayanıklı ve sessiz. 100 tl idi herşey gibi onlarda zamlanmış. Tabi bu aldığınız da iş görür. Güle güle kullanın. Bu arada ben 68-62 aldım sanırım orjinal boyut bu ölçülermiş. Gerçi 2 cm farketmez herhalde.Aşağıdaki linkteki silecekleri dün sipariş vermiştim bu gün elime ulaştı..Adres bilgisine bakmamıştım..Tokattan geldi ürün .Gerçekten hızlı bir teslimat oldu..Bu yüzden benden + aldı...Güzel paketleme ve birde silecelsepeti kokusu koymuşlar içine...Monte ettikten sonra ses ve kaltiesi hakkında yorum yaparım...
https://urun.n11.com/muz-silecek/opel-astra-j-muz-silecek-takimi-2009-2015-bosch-aeroeco-P92069296