Astra Twintop + Tigra Twintop sahipleri buraya!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DrCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok harika bi araç, jantlarda harikaymış

hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Bertoneden sonra alacağım ilk araba bu olur.

Bu arabaya 1 çiftlik koyun kestirilir.. :D eminim sokakta üstü açık hafif müzikli haliyle gözler üstünüzdedir :D

Hayırlı olsun maşallah.. benimde cok hoşuma gidiyor.. bir kız arkadaş bmw 1.16 alıcaktı vazgeçirdim bu arabadan aradık ama 2. 1.6 115 hp bulamadık doğru düzgün.. yine döndü ibre onda a3 yada bmw 1 e malesef :)

Bu arabaya 1 çiftlik koyun kestirilir.. :D eminim sokakta üstü açık hafif müzikli haliyle gözler üstünüzdedir :D

Hayırlı olsun maşallah.. benimde cok hoşuma gidiyor.. bir kız arkadaş bmw 1.16 alıcaktı vazgeçirdim bu arabadan aradık ama 2. 1.6 115 hp bulamadık doğru düzgün.. yine döndü ibre onda a3 yada bmw 1 e malesef :)

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler :) Umarım niceleri sizin olur.
Gerçekten üstü açıkken çok dikkat çekiyor, trafikte herkes geçmeye filan çalışıyor, hatta apachiler abidik gubidik hareketler yapıyor çevremde ama rodaj varken mecburen takmıyordum. Baktım takmayınca daha havalı oluyor böyle devam ediyorum ama rodaj bitince 7000 devire kadar çıktım, sesi şahane :D
BMW 1 cabrioyu ben de düşündüm bunu almadan evvel. 120d 177 hp de gayet güzel bir motor ancak e46mı düzenli götürdüğüm servis abi o yaramaz, adı bmw malzeme kalitesi düşük filan diyince, fiyatı da gözönüne alınca direk vazgeçtim :) İyi ki öyle yapmışım diyorum şimdi de :D
A3 cabrio da halamda var. Kendisi 49 yaşında bekar bir dermatoloji profesörü ama ona çok yakışmış o araba. Ancak motor performansı düşük aracın, kullandım, özetle gitmiyor :S

arkadaş 35-40 milyar arası 2. el düşünüyordu.. twintop önerdim , cok beğendi 1.6 115 hp bulamadık..ayrıca otomatik vitesi yok twintopun..

işte simdi 1.6 normal cabrio falan degil :) A3 ve bmw 1.16 bakıyor.. :)

birde
Cabrio otomobil , istanbulda boğaz turu ister.. bilgine cemil abi.. :) bekleriz..

Geri