Astra vs Mokka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dou61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dou61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar arkadaşlar,

Eski bir corsa kullanıcısı olarak yazıyorum bunu size..Tabiki farklı segment araçlar diceksiniz karşılaştırması olmaz diceksiniz ama yine de çevrenizde kullananlarınız varsa fikir almak isterim.Bugün bir opel bayiine gittik amacımız astra 1,4 T sport (48000TL) almaktı.Ancak aile büyüğümün hanımı içeri girdiğinde mokkayı görünce onu istiyorum diye tutturunca çok kararsız kaldık.Astranın kampayası da yarın sona ermekte.Daha önce astranın test sürüşüne çıkmıştık.Çok beğenmiştik.Mokkanın test sürüşüne çıkamadık maalesef.Bahsedilen mokka da 1.6 115hp cosmo paket(57000TL).Konfor,sağlamlık vs istemekteler.Ne yapmalıyız sizce?

Mokka benim arabanın bildiğin Jip hali :D dıştan bakınca corsanın hormonla beslenmiş hali olduğunu anlarsınız zaten :D ama benim için pek geniş bir araç olduğu söylenemez sadece corsanın yerden yüksek hali diyorum ben ona

Astra iyidir, scenic 4x4 gibi bişey zaten mokka :)

açıkça merak edilen şey astranın konforuyla aynı mı mokkada.. ve aynıysa aradaki 9000 Tl farkı vermeye değermi?

bence mokka ama 1.6 cosmo yerine 1.4T enjoy alırdım. Sonuçta araç ağır bir araç..

1.6 cosmonun liste fiyatı 60,358TL
1.4T enjoyun liste fiyatı 61,124TL

bayii fiyatlarınında aynı şekilde yakın olması gerek diye düşünüyorum bu arada söylemeden geçmeyeyim mokka şangay ve kore GM fabrikasında üretiliyor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Mokka

Astrada almanya,ingiltere,polonya,rusya ve şangayda üretiliyor şansınıza ne gelirse

1,6 cosmo için 57000 üzernden anlaşıldı.Ancak 1,4 için fiyat 63000 TL

En azından siz olsanız ne alırdınız desem,yani gerekçenizle beraber.çünkü yarın imzaların atılması gerekiyor ve astranın kampanyasının son günü yarın

mokka almam çünki erkeksi gelmiyo,astra alırım gayet genç işi,sportif duruyor :) yani mokka beni tatmin etmez ne görünüşü,tarzı,ne gidişi :D

Geri