astra ya nasıl jant takmalıyım ?

kardes cok genis cant alma 205.55.16 bunun üstüne cikma derim cünki cok fark adiyo konfor,hiz,güvenlik,yakit bendeki kislik 195.65.15 yazlik205.55.16(buda orsinal fabrika cikisiopel cant) bu bile ilk taktigimda SANKI ARABAYI ARKADAN CEKIYOLAR GIBI HISSETMISTIM

ilk bastaki opel fotosundaki lastiklerde 205.55.16 sanirim opel uygun gördügü icin orjinalin dede var

lensonun güzel modelleri var hem de çok hafif jantlar.konigler de güzel durur özellikle hotswap modeli...

yukardaki mesajlardan birinde arkadasın dedigi gibi 4 bijon bulmak zor o ebatlarda. daha yeni arkadasım taktı golf 3'e, o da 4 bijon 17 ama markasını hatırlayamadım. kolay gelsin..

ya arkadaşlar opelde 4.100 az olan bi bijon o da bana denk geldi nerden bulucam arıyorum bulamıyorum ne yapıcam ben ya

Al sana iki tane 4 bijon 17" 4*100 ,bunların illaki 18"de var,spariş verirsin getirtirler.Biri Yueling diğeri Ssw,resimdeki modelinde katoloğuda 4 bijonlusu var.Jantcılarda katologlarına bakarsan çeşit çok.Birde bu ara Ssw'de17"de kampanya olduğunu duydum(750ytldiye)haberin olsun iyi araştır.. ......................................................................
resim28dt3.jpg
resim27wz3.jpg

Son düzenleme:
Geri