AG aldım ben çok beğendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman Abinin bahsettiği coilover diye düşünüyorum maliyetli bi modifiye işlemi..
Ancak bu forumda bir türlü cvp alamadığım şey 2001 model aracıma 3,5 Cm Eibach yay aldığımda araba orjinalinden 35 mm aşağı inecek ama bana denilen arabanda 7 yıllık geçmiş varr zaten 1 cm minimum aşağıdadır dolayısıyla 2.5 cm farkedecektir buda senin tatmin etmez.. Ben bu yüzden 1 aydır 3.5 ile 5 cm arasında gidiyorum...
Hayır coilover değil.Coilover olsa coilover derdim.![]()
Sadece spor amortisör ve yay seti.Bırak yükseklik ayarını, sertlik ayarı bile yapılamıyor.Maliyeti 1.000 YTL, yani koni+yay'a göre biraz daha uygun, ancak verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor.Corsa'da koni+yay da kullandım, yol tutuş tamam çok iyi ama konfor bitiyordu.Şimdiki arabamda konforda en ufak bir azalma yok...
7 yıllık geçmişle 1 cm olayını yayların ezilme payıyla bağdaştırmışlar sanırım.Bana 5cm yay, spor amortisör olmadan yürüyenin canına okur gibi geliyor...
Olaya tam hakim olamadığım için yay ve amortisörü duyunca coilover zannettim anladığım kadarıyla tek farkları yükseklik ve sertlik ayarlanabilyor olması....
Normal amortisör ile 5cm sportline Yay amortisörün canına okurmuş doru ama bende 200 EUR vermişken beni görüntü açısından tatmin etmesini istiyorum sen ne diyorsun Erman Abi_?
Hayır coilover değil.Coilover olsa coilover derdim.![]()
Sadece spor amortisör ve yay seti.Bırak yükseklik ayarını, sertlik ayarı bile yapılamıyor.Maliyeti 1.000 YTL, yani koni+yay'a göre biraz daha uygun, ancak verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor.Corsa'da koni+yay da kullandım, yol tutuş tamam çok iyi ama konfor bitiyordu.Şimdiki arabamda konforda en ufak bir azalma yok...
7 yıllık geçmişle 1 cm olayını yayların ezilme payıyla bağdaştırmışlar sanırım.Bana 5cm yay, spor amortisör olmadan yürüyenin canına okur gibi geliyor...
ne yalan söylim ben 1.5 yıldır 5cm eibach yayları orjinal amortisörlerle kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar.tabiki spor amortisör olsa daha iyi olacak ama normal amortisörlerde gayet iyi astra'da zaten süspansiyon biraz serttir.bu arada eibach 3.5 cm orjinal yaylardan pek farkı yoktur düşürme açısından haberiniz olsun.çünkü bildiğim kadarıyla 5 cm eibach yayla 3.5 cm ap marka yayın düşürme seviyesi aynı.