astra yeni kasa satışları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramo44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öyle bende ilk aldığımda yakıttan çok şikayetçiydim bir süre sonra belli km yağınca yakıtı düştü derken benzin zamlandı arkadaşım sıfır arabaya tüp taktı arıza açtı. tüp düşünmüyorum. dizel istemiyorum gitmiyor. atsan atılmaz satsan satılmaz bi durumdayız böle ilanlar bence normal kredi çekip ödüyemiyenler ve benzinden şikayetçi olanlar düşük km lerde satıyolar düşünmeden alınıcak araçlar bence servise gösterilip alınabilir sıfır aldığınızda galeriden çıktığınız an 5 milyar fiyatı düşüyor çnkü...

Astra J şikayet edilecek ve bu yüzden satılacak bir otomobil değil çünkü sınıfında dünyanın en iyilerinden olduğu açıkça ortada,

Yine 1.3 cdti gitmiyor diyenlere bir ek yapacağım çünkü 1,3 cdti a bence gitmiyor denmemeli nedeni ise o hacim o ağırlıkla ancak o kadar gider, ayrıca 1.3 cdti abartı ağırda değil çünkü hiç gitmiyor değil gidiyor ve 180-190 bile görüyor üstelik doğru dürüst yakıtta yakmıyor, vw nin abartı tutumlu motorları her zamanki gibi reklam çünkü pratikte onlarında en az yakanı 1.3 cdti kadar yakıyor, Performans isteyene uymaz ama hesabını bilenlere kesinlikle ideal bir motor bence 1.3 cdti

Geri