astra - yeni motor ve özellkler

Ynt: astra - yeni motor ve özellkler

Astra j yi deney tahtası kullanıcak :) yeni motoru koycak test etcek sonra k kasa gelicek :)

ayrıca astra k kasa 2016dan önce gelmez.adamlar yeni motorları J lere koyuyor.kör nokta uyarı sistemi falan da getiriyorlar.

sizce "k" kasa biraz ilginç bir lakap olmadı mı  questionnn J kasa gibi değil. general_Shame_on_you

Belki I'yı atladıkları gibi K'yı da atlarlar.

Türkçe fonetiğinde hoş söylenmediğini birilerinin anlatması lazım bu almanlara  okkk

mrt54 link' Alıntı:
1.6 Dizelin Ortalama yakıt tüketimi müthiş  ???

3,7

Gerçekten müthiş değerler... :( :(

Ynt:

Sayin hocam benimde bi 14-15 ay taksitim var ama dizele otomatik gelirse soyle bir yil gozlerim, kronik sorunlar falan cikmazsa ozellikle sanzumanda krediyi yapilandirir alirim. Amorti eder zaten kendini zamanla.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Sayin hocam benimde bi 14-15 ay taksitim var ama dizele otomatik gelirse soyle bir yil gozlerim, kronik sorunlar falan cikmazsa ozellikle sanzumanda krediyi yapilandirir alirim. Amorti eder zaten kendini zamanla.
Ben de o yaşlar da olaydım gözümü karartıp girerdim sevgili kardeşim ama bu saatten sonra ne yapılandırabilir ne de alabilirim. tahminim bi  15 bin daha ilave etmek gerekir üzerine, bu da imkansız.

Geri