Ynt: astraaaa
adana pozantı .hayırlı olsun
adana pozantı .hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah kardeşimsallierim link' Alıntı:adana pozantı .hayırlı olsun
araç hayırlı olsun.UnStabLe link' Alıntı:Güzel kazasız belasız greatt greatt
melo kardesım bu soruna ben cevap vereyim sedanların anahtarlıklarında bagaj açma butonu var cunku dısardan açma butonu olmuyor ama hb lerde dısardan açılıyor sedanlar hem anahtarla hemde ıcerden butonla açılıyor başka bılmek ıstedıyın bır sey varmı steeringwheelmelo_32_75 link' Alıntı:araç hayırlı olsun.
bir sorum olacak bu aracın anahtarında bagaj açma butonu var mı ?
anahtarında bir fotosunu paylaşırmısınız ?
namisa çok teşekkürler sedan içn 1.3 cdti start stop olsun mu olmasın mı ona karar veremedim start stop işe yarar mı yakıt anlamında birde motor gücü nasıl ?nanisa link' Alıntı:melo kardesım bu soruna ben cevap vereyim sedanların anahtarlıklarında bagaj açma butonu var cunku dısardan açma butonu olmuyor ama hb lerde dısardan açılıyor sedanlar hem anahtarla hemde ıcerden butonla açılıyor başka bılmek ıstedıyın bır sey varmı steeringwheel
evet şekerpınarı piknik alanı yapıldı hafta sonları oturacak yer bulamıyoruz çok kalabalık anca hafta içi gideibiliyoruzmetlife link' Alıntı:İlk foto şekerpınarı mevkii mi? özlemişiz arkadaş ya. Şimdi kuzu pirzola olacaktı. Vay arkadaş.