- Konuyu Başlatan
Kanat sevmiyorum abi aslında güzelde duruyor 3 güne kadar sağlam bi egzos taktırıyorum inşallah.Onun dışanda belki app plaka bastırırım.Gerisi yazın süprizzz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol abi Allah razı olsun Bu arada görüşemiyoruz keyifler nasıl abi ?Maşallah Berkay, güle güle kullanın.
Kazasız, belasız ve cazasız sürüşler
2.0 alınmaz valla 1.6 tüpte normal ortalama 250 yakıyor.2.0 de heralde 300 falan yakardı Sağolun bu arada teşekkürler.2.0 olsaydı bide canavar gibi gidiyordu zamanında.. hayırlı olsun
İyi diyelim, iyi olsun. Teşekkür ederim Berkay, fordu görünce daha bir keyiflendim.Sağol abi Allah razı olsun Bu arada görüşemiyoruz keyifler nasıl abi ?
Allah iyilik versin abi.Sağolasın.. : )))İyi diyelim, iyi olsun. Teşekkür ederim Berkay, fordu görünce daha bir keyiflendim.
Eyvallah abi sağolasın Kablo dursun ya uraşılmazkı onlaBerkay hayırlı olsun çoçukluğum bu arabada geçti benim için yeri ayrıdır... cok konforlu bi araçtır... tesisatı bağlaman güzel olmuş ama şu akünün ordaki elektrik kablolarını siyah gırtlak hortumla kapat ta motorun genel görünümünü bozmasın.... iyi günlerde 1000....