Astra'dan sonra Ford Taunus :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tekrar hayırlı olsun berkay. Aracın cizgileri resimlerde çok düzgün, eminimki gerçektede öledir. Çok kurcalamadan ufak tefek bişeler yap öle bin :) abartmadan kardeşim :D
Eyvallah abi çok sağol. :D Valla çok ellemıcem işte,Çarşamba veya perşembe egzos gelıyor verdım sipariş.Onun dışında gereksiz şeylere para harcamam araba orjınallıgınden dikkat çekiyor zaten.Parayı bırıktırırım yazın german staylaaa yaparım :D:D

okuduğuma göre çok yanlıyomuşsun Berkay görmiyim yanlarken alırım aklını :P

okuduğuma göre çok yanlıyomuşsun Berkay görmiyim yanlarken alırım aklını :P
yok abi yaa ne yanlaması :P Bugün denemek için yanladım duvara duvara :D:D

Eyvallah abi çok sağol. :D Valla çok ellemıcem işte,Çarşamba veya perşembe egzos gelıyor verdım sipariş.Onun dışında gereksiz şeylere para harcamam araba orjınallıgınden dikkat çekiyor zaten.Parayı bırıktırırım yazın german staylaaa yaparım :D:D

En güzel araba sade ve orjinal olan arabadır, hem ikinci eli de çok iyidir, en önemli özelliği satınca bir daha asla geri gelmez :D.

bu resıme bıttım berkay boyle bırse yap derım berat işi bılıyı :D
fkimgp9004bw34.jpg

Berkaaayyy...Hayırlı olsun kardeş.Yeni farkettim.Arabanın babasını almışsın haaa...ALLAH kaza bela vermesin.

Maşallah Berkay çok temizmiş ;) Allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin

En güzel araba sade ve orjinal olan arabadır, hem ikinci eli de çok iyidir, en önemli özelliği satınca bir daha asla geri gelmez :D.
Kesinlikle savaş abicim.Kimse inanmaz belki ama özellikle 40 yaş üstü adamlar bizim dükkanın önünde önüne geçiyo bakıyo arkasına bakıyo satılık yazsam mutlaka soran çok olur :D
bu resıme bıttım berkay boyle bırse yap derım berat işi bılıyı :D
fkimgp9004bw34.jpg
İnşallah abi egzos dışında hiçbişey yapmıcam.Yaza kadar para biriktirip koyucam ofsetli bi jant süper olur :D
Berkaaayyy...Hayırlı olsun kardeş.Yeni farkettim.Arabanın babasını almışsın haaa...ALLAH kaza bela vermesin.
Abiiiiiiiii Allah razı olsun sağolasın.. :)
Maşallah Berkay çok temizmiş ;) Allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin

Çok sağol abi sağolasın :)

hadı hayırlısı olsun berkay kazasız belasız ıyı gunlerde bın

Geri