Astral Seyehat ! Yazılanlar Doğru mudur acaba ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla her bişeyi ortaya serip astral seyahata gidersen dönüşü sakat olur :D

Birde dönüşte kalabalık bir meydana filan dönüş yaparız ,sakıncalı :D

Öncelikle teşekkürler böyle bir yazıyı forumla paylaştığınız için..

Sonuna kadar okudum ve merak ettiğim bu konu hakkında birçok şey anladığımı hissettim.. Dahada araştırmak gerekli diye düşünüyorum..

Öte yandan şunuda ekleyeyim, gerekli veya gereksiz ancak siz bir bilgi paylaşımı yapmışsınız, ancak yorum yapan tüm üyeler olayı bir kenara bırakıp 'yine ve her zamanki gibi' kendi eğlencesini yaşamışlar.. Yazık...!

edit...

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkürler böyle bir yazıyı forumla paylaştığınız için..

Sonuna kadar okudum ve merak ettiğim bu konu hakkında birçok şey anladığımı hissettim.. Dahada araştırmak gerekli diye düşünüyorum..

Öte yandan şunuda ekleyeyim, gerekli veya gereksiz ancak siz bir bilgi paylaşımı yapmışsınız, ancak yorum yapan tüm üyeler olayı bir kenara bırakıp 'yine ve her zamanki gibi' kendi eğlencesini yaşamışlar.. Yazık...!

Forumdan ziyade bizim milletimiz makarayı sever ,,, tesekkurler

.....

niye burası resmi kurum mu? anlamıyorum bu forumda devamlı resmi bi şekilde konuşulup hiç eğlenilmicek mi? biraz rahat olun herşeyi bu kadar kafaya takmayın. Bu memlekette kafaya takcak daha çooookk önemli şeyler var:D:D

Eğlenmek için farklı konu başlıkları mevcut.. Bir üyenin paylaştığı konunun içerisine giripte geyik yapmak eğlenceden ziyade saygısızlıktır..

Geri