Astralar için torpido kaplamaları ile ilgili yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kurtbeyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kurtbeyi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar; 2001 model beyaz astra comfort modeli bir aracım var. Bu araç içine uygulanan maun veya metal görünümlü torpido kaplamaları ile ilgili yapılması hakkında menfi veya müspet görüşlerinizi bekliyorum. Aşağıda bir internet sitesinden aldığım kaplamalar hakkında bilgiler var. Ama gerçekliliği hakkında şüphelerim var. Çevremden bir kaç kişiye sordum bana çelişkili ifadeler kullandılar. Bu kaplamalar zaman içerisinde deforme oluyormuş ve yapıştırıldığı yerler çok kötü oluyormuş. Bana bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• torpido kaplaması.webp
    torpido kaplaması.webp
    18.5 KB · Görüntüleme: 484
ben kesinikle tevsiye ederim.4 ay önce bir siteden adığım kaplamayı kendim uyguladım.tevsiyem eğer düşünüyorsan titanyum gri yap çok estetik duruyor.maun kaplama biraz ağır kaçıyor.

ben kesinikle tevsiye ederim.4 ay önce bir siteden adığım kaplamayı kendim uyguladım.tevsiyem eğer düşünüyorsan titanyum gri yap çok estetik duruyor.maun kaplama biraz ağır kaçıyor.

İlginize ve mesajınıza teşekkür ederim, ancak zamanla yıpranma oluyormuş ve sökülmesi gerektiğinde kalıntı ve iz bırakıyormuş. Bende bu soru işareti uyandırdı, yapıldıktan sonra sökülme işlemi de nedir, tamamıyla kalıcı olumuyor mu ve yapılan işlem tamamiyle göğüs ve torpido (kısaca kokpit) bölümünü kaplıyormu?

aynen bende kullanıyorum ve hiç bir sorun yok ama leride sıkıldım çıkarıcıam dersen illaki sonuç olarak yapıştırma söktüğünde pek hoş bi görüntü olmaz aşağıda benim arabanın altındaki linkte benim kaplamalara bakabilirsin

güzel duruyor

arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.

aynen bende kullanıyorum ve hiç bir sorun yok ama leride sıkıldım çıkarıcıam dersen illaki sonuç olarak yapıştırma söktüğünde pek hoş bi görüntü olmaz aşağıda benim arabanın altındaki linkte benim kaplamalara bakabilirsin

Aracın kaplamaları ve iç dizaynı çok güzel, ilgine teşekkür ediyorum. Allah kaza bela vermesin.

öneririm. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Geri