Arkadaşlar; 2001 model beyaz astra comfort modeli bir aracım var. Bu araç içine uygulanan maun veya metal görünümlü torpido kaplamaları ile ilgili yapılması hakkında menfi veya müspet görüşlerinizi bekliyorum. Aşağıda bir internet sitesinden aldığım kaplamalar hakkında bilgiler var. Ama gerçekliliği hakkında şüphelerim var. Çevremden bir kaç kişiye sordum bana çelişkili ifadeler kullandılar. Bu kaplamalar zaman içerisinde deforme oluyormuş ve yapıştırıldığı yerler çok kötü oluyormuş. Bana bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim.
ben de bu kaplamadan almayı düşünüyordum forumda biir aratayım daha önceden uygulayan var mı diye bu başlığa ulaştım ne diyorsun kardeş araştırmadan sonra menfii bir sonuca ulaşabildin mi kaplama için ??????
illaki senin resmini yolladğın kaplama modacar marka, 106 ytl felan tutyor sanırım. Eğer gerçekten bu markayı aracına uygulanayan ve iyi sonuç alana varsa bir ses versin bende yapacağım.
yada ben şunu aldım o daha iyi çıktı. sorun yok şuradan temin edebilirsiniz tarzı mesajlar olsa (hatta bir ikii de resim olsa uygulamaya dair) çok hoş olurdu.
Saygılar herkese...