Astralar için torpido kaplamaları ile ilgili yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kurtbeyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar; 2001 model beyaz astra comfort modeli bir aracım var. Bu araç içine uygulanan maun veya metal görünümlü torpido kaplamaları ile ilgili yapılması hakkında menfi veya müspet görüşlerinizi bekliyorum. Aşağıda bir internet sitesinden aldığım kaplamalar hakkında bilgiler var. Ama gerçekliliği hakkında şüphelerim var. Çevremden bir kaç kişiye sordum bana çelişkili ifadeler kullandılar. Bu kaplamalar zaman içerisinde deforme oluyormuş ve yapıştırıldığı yerler çok kötü oluyormuş. Bana bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim.

ben de bu kaplamadan almayı düşünüyordum forumda biir aratayım daha önceden uygulayan var mı diye bu başlığa ulaştım ne diyorsun kardeş araştırmadan sonra menfii bir sonuca ulaşabildin mi kaplama için ??????

illaki senin resmini yolladğın kaplama modacar marka, 106 ytl felan tutyor sanırım. Eğer gerçekten bu markayı aracına uygulanayan ve iyi sonuç alana varsa bir ses versin bende yapacağım.

yada ben şunu aldım o daha iyi çıktı. sorun yok şuradan temin edebilirsiniz tarzı mesajlar olsa (hatta bir ikii de resim olsa uygulamaya dair:alkis:) çok hoş olurdu.

Saygılar herkese...

bende de aluminyum görünümlü olan mevcut.

Arabasında kullanan arkadaşlar kullandıkları ürünü, temin edebileceğimiz bir site söyler misiniz?

Arif abi bende senin gibi kararsızım henüz yaptırmadım konsol kaplamayı...

SEM-Mustafa abi işini iyi yapıyor benim body kit.ide o yapcak ama şu an elinde konsol kaplama mevcut deil Astra G..

Arkadaşlar konuyu o tarihten bugüne kadar enlemesine ve boylamasına araştırdım bir çok fikir aldım. Ancak kimileri yaptır bir sıkıntı olmaz derken çoğunluk ise aracında torpido kaplamalarının yapıştırılacağı yerlerde herhangi bir yırtılma ve deforma var ise onun kapatman için yaptır dedilir. Ama bunun en önemlisi sağlık ile sıkıntıları var her ne kadar da satan yerler ve imalatçısı olmaz öyle bir şey deseler de çocuk sahibi iseniz ve hatta kendi sağlığınız için kesinlikle böyle bir şey yaptırmayın veya gerçekten zararsız olduğu kesinlikle öğrendiğiniz bir ürünü aracınız estetiği için yaptırın.

Benim aracımı sorarsanız ailemin ve benim sağlığım estetikten ve zarafetten daha önemlidir o yüzden kesinlikle yaptırmadım. Ama halen araştırmalarım devam ediyor... :D

Hayırlı olsun ozaman abi:)

Arabasında kullanan arkadaşlar kullandıkları ürünü, temin edebileceğimiz bir site söyler misiniz?

hepsi burada veya çarşı mağazaları sitesinde istedikleriniz var ben gümüş olanını yaptım arabaya müthiş bir hava veriyor tavsiye ederim

astra sedan için gerçek krom arıyorumm

Geri