astram(G)

takıcagınız yay a bağlı.benımde pek bilgim yok ama 16 jantta sürtme yapmaz bence..

teşekkürler yorumlar için :)
evet bende ilk olarak yay takmayı düşünüyorum ama dezavantajları nelerdir bilgisi olan varsa anlatırsa sevinirim...
kaç cm iyi olur mesela yada yay taktıktan sonra arkaya üç kişi binerse sürtme yaparmı:P....

Benim aracım astra G sedan.17 '' jant ve 5cm ap marka yay var.Geçen, ben dahil 8 kişi bindik.Sürtme felan olmadı,ama tümseklerde felan yanlama gecmeye alısman lazım.Yoksa direk gecince bazılarında taban sürter.Konfor konusunda sadece yay takıldıgı için konfor azalıyo haliyle.İlk başlarda dreksiyon sert geldi fakat zamanla ona da alıştım.Görüntü olarak yay takmayınca jantlar ortaya cıkmıyo.Ama konfordan taviz vermek gerekıyo.Eğerki davlunbaza felan sürtme olursa, merak etmeyin ufak tefek seyler hemen hallediliyor.
Bu konuda aracımın resimleri var lastikler cok yakın ama sürtme gene olmuyo. http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=45414

Son düzenleme:
Arka frenlerde disk gördügüm kadarıyla. Bizim G kasalarda arkalar disk olan var mıydı yahu?
sonradan yaptırılmaz herhalde??

Bence ilk olarak sinyalleri beyaz olanları ile değiştirin...

Merhabalar bu fren disklerinin oradaki bölümü kırmızı yapmışsınız ya mahsuru yoksa bi detayları öğrenebilirmiyim :) Herhangi bir yan etkisi varmıdır?

senın neden arkalarda disk war.kampanalı olması gerekmiyor mu?

ben dıskı sordum ya 500 600 ytl gözden cık dedıler parcalar pahalı porya bılyası bılem farklıymış :(

Geri