Ynt: Astram yol tutmuyor lutfen yardim
Virajin intikami aci olmasinda....
oasys76 link' Alıntı:E5 tem gibi yollardaki virajlar olsa iyi hocam lakin evin yanindaki viraj acisi takriben 60 derece saga ve sola olmak uzere S seklinde semtte rekor elimde 75 km ile girdim o viraja yani kucuk bir semt oldugu icin o viraj
rekoru arac sahibi icin cok önemli bir fors
Yani bi dusunun adamin bmw 320 dizeli var masada kizlarla muhabbeti acilsa arabalarin senin aracin 0 - 100 u degildi o viraja kacla girdigini soruyorlar tabiki en krali oraya 64 km hizla girdi oda golf arkadaslar ben nasil 2 kisi ile oraya 75 le girdim bilemiyorum.astra iman gucu ile dondu galiba ama o an aşik oldum astrama.bana kazandirdigi forcun ve manitanin maddi hesabi yok yani
Virajin acisi yuksek oldugu icin en kral bmw mercedes yalpalamaya basliyor en son deneme passat cc ile yapildi 80 km ile su an arac bayide rot kollari ve ön takim degisiyor malum kaldirima cikinca dagaldi araba
Yok arkadas golf mu bmw mi yok baba ben önden cekisli viraj katili astra mi cok seviyorum lakin sicak havalarda ve gizli buzlanma olmadigi zman bunuda simdi ögrendim
Virajin intikami aci olmasinda....