astrama koltuk kılıfı yaptırdım görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vipastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kolcak arabayi kalitesiz gostermis, duz siyah olsa daha iyi olurdu bence.

arkadaş pek olmamış ama arka kapı ustü ışığı çok tatlı olmuş gerçekten porfekyani

olmamış arkadaşım yama gibi durmuş arabada dirsek dayaması da çok basit duruyor ayrıca

boşa dememişler zevkler ve renkler tartışılmaz...
güle güle kullan
bende bu kılıfların siyahından var ve kullanıldıkca biraz daha koltuklara uyumlu hale geliyor ve sonuçta bir kılıf, belki 1 2 sene kullanılacak .
Ayrıca bence deri döşeme yapmadıktan sonra bütün kılıflar aynı. Hiç birisi arabaya tam uymuyor.
tekrar güle güle kullan

hakancım ağzına kurban senin oh be birisinden iyi yorum aldım.hemen yayları çıkartıyorum.
önemli olan senin beğenmen abdullah,
araba senin sonuçta içine sindiyse her döşeme 10 numaradır,
ama şekil olarak o kılıflar iyi bence siyahı da var mıydı, bir de kaça patladı sana?
koltuk kılıfının arabaya uyanını bulmak çok zor iş gerçekten,

ewet araca göre bulmak çok zor.bilirsinizki kılıfların hemen hemen hepsinin arka kol dayama iptal oluyor.

bu kılıfların kendi modeli kırışık olmasıdır.sadece ön koltuk yanları bol onuda gerdirdinmi tamamdır

fiyatı:150 ytl idi. ben 120 ytl ye taktırım

abicim içine sindiyse kimseyi dinleme

ben
!bunu yaptım bu kadar!

olmuşmu olmamışmı ne kurcalıyosun? yaptırdıktan sonra ben sana olmamış desem ne farkederki?
yapılmış bitmiş!

bunu almadan önce sorcaktın!

güle güle kullan inş.

:):):)haklısın arkadaşım ama yolda giderken gördüm hoşuma gitti ve paylaşmak istedim.

ceylan güzelmiş ama :D:D:D:D

Dostum kılıfların o fiyonklu durumları olayı basitleştirmiş ,aynı renkte daha düz bir model seçebilirdin.Yani o düğmeli kısmı ve fiyonkları at öle bak olaya daha çok seveceksin bence.Bu arada kolçak harbi olmamış üzgünüm minibüsçü vari durmuş biraz.10 üzerinden 5:)

Geri