Ynt: Astrama Rakip Geldi
Golf hem kirli hem orta donanım, rakibi bu iki kalemde üstün üstelik de daha şık bir araç. 8)
Golf hem kirli hem orta donanım, rakibi bu iki kalemde üstün üstelik de daha şık bir araç. 8)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scrapercar link' Alıntı:Dikkat ettimde benden baska arabayi duvara yapisik koyanda varmis(
Arabada bence 4 adet duba taşımak lazımMeRt link' Alıntı:Aynalarım açık vaziyetteyken duvarla aynam arasında genelde bir parmak mesafe olur. Hatta duvara aynama denk gelecek şekilde bir çizik attım ve hep o çizgiye göre park ederim.
Ayrıca bundan önceki bayan komşumuz gerçekten içler acısı araba kullanıyor ve doğal olarak rezalet park ediyordu. Bende direksiyonu sürekli tam sola kırıp aracı öyle bırakıyordum ki; bir temas olacaksa davlumbazdan önce lastiğe çarpsın diye.
Olayın mühendislik boyutu bu artk beni aşar(MeRt link' Alıntı:Aynalarım açık vaziyetteyken duvarla aynam arasında genelde bir parmak mesafe olur. Hatta duvara aynama denk gelecek şekilde bir çizik attım ve hep o çizgiye göre park ederim.
Ayrıca bundan önceki bayan komşumuz gerçekten içler acısı araba kullanıyor ve doğal olarak rezalet park ediyordu. Bende direksiyonu sürekli tam sola kırıp aracı öyle bırakıyordum ki; bir temas olacaksa davlumbazdan önce lastiğe çarpsın diye.
(ozgun88 link' Alıntı:
Erzurum'da tek AVM olunca sıkıntı olmuyor ezberledim artık 005hihih
Scrapercar link' Alıntı:Olayın mühendislik boyutu bu artk beni aşar(
Ne ince hesaplar yahu mert, pes valla kahka536MeRt link' Alıntı:Aynalarım açık vaziyetteyken duvarla aynam arasında genelde bir parmak mesafe olur. Hatta duvara aynama denk gelecek şekilde bir çizik attım ve hep o çizgiye göre park ederim.
Scrapercar link' Alıntı:Dikkat ettimde benden baska arabayi duvara yapisik koyanda varmis(