Ynt: Astrama yazılım attırıyorum..
Şimdi bu %20 açıklamasından sonra yazılan hiçbirşeye inanmamak gibi bir duygu geliştiriyor insan.
Şimdi bu %20 açıklamasından sonra yazılan hiçbirşeye inanmamak gibi bir duygu geliştiriyor insan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DERSİMLİ link' Alıntı:Şimdi bu %20 açıklamasından sonra yazılan hiçbirşeye inanmamak gibi bir duygu geliştiriyor insan.
niko22 link' Alıntı:Tv8 deki 8.etap programında bu tip yazılımların daha fazla yakıt tüketimi ve zorlandığında aracın motoruna zarar verebileceği söylenmişti exclaim
dreamofice link' Alıntı:Ben de yaptırmak istiyorum açıkcası 1 ve 2'de bayılma gibi bir rahatsızlıgım yok sadece sollamalarda ivmelenmesini güvensiz buluyorum yalnız bu konuda çok basit bir mantık yürüteceğim;
Bu aracı tasarlamış mühendisler 1.3 motordan neden 95hp güç üretti! 120 hp güç bu motordan sorunsuz bir şekılde alınabılıyorsa defalarca teste tabi tutularak ve tüm olasılıklar hesaplanarak üretilen bu motor neden 95 hp! 1.3 motordan 120 hp güç sorunsuz alınabılıyorsa opel bu uygulamayı kendısı neden yapmasın kı hele bu motor yuzunden bu kadar müşteri kaybederken? Bahsettiğiniz usta emınım işinin ehlidir ama uyguladıgı yazılımı bu motoru tasarlayan, yapan muhendısler dusunememıs mı acaba!
Özetle 2 -3 yıl sorun çıkarmayabılır ama sonrasında sorun cıkaracagını dusunuyorum hatta dusunmuyorum sorun mutlaka çıkacaktır, 50 kilo kaldırabılıcek bırıne 60 kilo verırsenız zaman ıcınde kasları kapasıtesının uzerındeki bu agırlıgı kaldıramayacak ,deforme olacak ve o agırlıgın altında kalacaktır..
gradient link' Alıntı:Yakıt hemen hemen aynı kalmasına raziyiz Önder. Yeter ki performans artsin, alt devir canlansın.