astramı sattım

adnan___sayan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 model g kasa sedan 16000 km deki pırır pırıl olan astramı dün sattım moralim bozuldu sanki evden biri gitmiş gibi şimdi yine opel düşünüyorum ama g kasanın omuz çizgisi bir başkaydı birde bu yeni astranın altı çok alçak karar veremedim acaba aralığın sonundamı almalıyım

sıfır almak için mi sattınız. ya da 16000 km deki arabayı niye sattınız

araç comfort modeliydi çelik jant yol bilgisayarı yoktu iki hava yastığı vardı birde modeli düştükçe fiyatıda düşüyor fazla model düşmeden satayım dedim 23bin liraya sattım fiyat nasıl

bu araba com dehşet bir site ilanı koyar koymaz araç satıldı

16000 km de arac hakkatten dediginiz gibi piril pirilmis... koltuktaki naylonlar bile duruyodur araci hicmi kullanmadiniz 6 yil az bi surec degil kim bilir alan nasil sevinmistir... bu arada astra h gayet guzel biarac...

araçta çizik bile yoktu. malatyaya satıldı alana allah kazasız belasız güle güle binmek nasip etsin. şimdi biz sıfırına bakalım astranın hangi modelini önerirsiniz

bu aracı hiç kirli olarak garaja koymadım aracı yıkarken aracın çamurlukların içini ve aracın altını dahi tazyikli suyla yıkayıp kurulayıp garaca koyardım .bakımlı araç olunca değerini veriyorlar .

astra modellerinde kararsız kaldım

Geri