Astra'nın Kliması Yetersiz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TeQuiLaS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra'nın Kliması Yetersiz mi?

klimasından memnun olan arkadaşlar;

Aynı klimayı güneş altında, dur kalk trafiğinde test edebilir mi ? Merak ettim neticeyi.

Yorumlara bakılırsa yetersiz bulanların çoğu 1.3 dizel kullanan arkadaşlar sanırım.

Bunun dışında DH de de aynı cevabı vermiştim; Astra 1.4 aracımın kliması 2009 dizel Focus umdan net biçimde daha güçlü.

1.6 115hp araç kullanıyorum. Klimanın (manuel) performansından memnunum şimdiye kadar hiç 3. seviyenin üstüne çıkardığımı hatırlamıyorum bile. Genelde 2. veya 1. seviyede kullanıyorum.
Ancak klima çalıştığında motora etkisi çok bariz hissediliyor.

chiv link' Alıntı:
1.6 115hp araç kullanıyorum. Klimanın (manuel) performansından memnunum şimdiye kadar hiç 3. seviyenin üstüne çıkardığımı hatırlamıyorum bile. Genelde 2. veya 1. seviyede kullanıyorum.
Ancak klima çalıştığında motora etkisi çok bariz hissediliyor.

+1

Sanki arkasından biri tutuyormuşcasına gitmiyor araba

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yorumlara bakılırsa yetersiz bulanların çoğu 1.3 dizel kullanan arkadaşlar sanırım.

Bunun dışında DH de de aynı cevabı vermiştim; Astra 1.4 aracımın kliması 2009 dizel Focus umdan net biçimde daha güçlü.
bende 1.3 sedan kullanıyorum eğer pedal commender ı açmaz isem kafa sallıyor ancak açık iken hiç sıkıntı yok.

Astranin klimasi cok kotu degil ama toyota kadarda iyi degil.

bence kötü değil çok iyi denemez ancak soğutmadığı bir durum görmedim. uzun yolda 3. kademe de genel üşüyor millet özellikle arkaya etkisi daha fazla yanlız bunu gözlemledim önde daha tam etki göstermeden arkadan üşüdük sesleri geliyor. motora pek etkisini de hissetmedim.

+1

Klima acikken motor devri 1000 devir oluyor normal mi ? Kapatir kapatmaz 1000 devirin altina dusuyor
Normal mi ?

Ben 25 derecede tutuyorum genelde. Otomatik düğmesine bastım mi baska bir yere yönlendirme yapmıyorum ve performansı bana yeterli geliyor.

Geri