Astranomi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aduken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SERKAN_61' Alıntı:
siyah araca sahip biri olarak aynen katılıyorum:good: HERİF gibi duruyor aracın kardeş kazasız belasız sürr kapı çıtalarını ya çıkar yada gövde rengine boyatt

saolasın kardeş. diğer arkadaşlar alınmasın ama bu arabaya bi füme gri yakışıyo bi de siyah renk.. ben aracı alırken siyah renk için 45 gün bekledim ama beklediğime değdi. belki herkesten sık yıkatmam gerekio aracı, bi çizik olmasın diye herkesten titiz parkediorum, yoldaki su birikintisinden kaçmak için trafiğin altını üstüne getiriorum ama.... beni sadece siyah araç sahipleri anlar. bu apayrı bi tutku.
bu arada gövde rengi çıtaları serviste sormuştum ama çok pahalı fiyat verdiler. mevcut çıtalara astar çekip boyatmakta çok sağlıklı diil. acaba foliatec ile kaplasam nası olur diye düşünüyorum???

palermo' Alıntı:
masallah cok guzel .. 18 lik jantlari takinca yakitin ve performansin olumsuz etkilenebilir ama

haklısın etkilenebilr ama kaydadeğer bi fark olmaz. hevesli arkadaşların gözü korkmasın di mi ;)

aduken' Alıntı:
saolasın kardeş. diğer arkadaşlar alınmasın ama bu arabaya bi füme gri yakışıyo bi de siyah renk.. ben aracı alırken siyah renk için 45 gün bekledim ama beklediğime değdi. belki herkesten sık yıkatmam gerekio aracı, bi çizik olmasın diye herkesten titiz parkediorum, yoldaki su birikintisinden kaçmak için trafiğin altını üstüne getiriorum ama.... beni sadece siyah araç sahipleri anlar. bu apayrı bi tutku.
bu arada gövde rengi çıtaları serviste sormuştum ama çok pahalı fiyat verdiler. mevcut çıtalara astar çekip boyatmakta çok sağlıklı diil. acaba foliatec ile kaplasam nası olur diye düşünüyorum???
her türlü yakışırr çıkartmayı düşündün mü hiç

güle güle bin gerçekten çok güzel olmuş

Maasallah...Allah kazadan beladan ve nazardan korusun...Her güzelin bir kusuru vardır aduken...((-: Seninkide bakım istiyor...

carsiip9.jpg

Maaşallah

Cama film çektirip bir de rüzgarlık takarsan herkesein sahip olmayı isteyeceği bir araba olur. Kazasız belasız kullanman dileğiyle